23.05.2016 23:14:40 | | přečteno: 10618x
Revivaly - nová třída???

   S technickým komisařem připravujeme vypsání nové třídy.

 

    Důvodem je, že jako pořadatelé trváme na účasti vozů do roku 1985, a to s dlouhodobým výhledem! Ovšem někteří účastníci to chápou jinak, a snaží se cpát do automobilů, které splňují rokem, modernější motory, či na nás tlačí se stále novějšími modely aut k přihlášení do revivalu. Samozřejmě se nabízí odpověď, tak je neberte.... Ale jsou i případy, kdy již takto upravený vůz zakoupí "legenda" speciálně pro revivaly, a až dodatečně zjistí, že né úplně vyhovuje...   

   Pro  podobné případy připravujeme třídu 9, kde by mělo jet vše, co se nevejde do běžných tříd, a to bez rozdílu obsahu. Např. Audi Quattro s 20V motorem. Připomínám, že se jedná, kromě novějších vozů hlavně o použité motory!

   Základní parametry třídy by měly být / zde jsme připraveni k diskusi/ -

120PP / 150PP při RPR/ pro všechny vozy třídy s tím, že  výroba vozu či motoru,  byla zahájena do r. 1990. Novější zcela výjimečně s + 50% PP. Z toho vyplývá, že trestných bodů dostanou všichni stejně, a důvodem je, aby nám tyto vozy neopanovaly přední příčky absolutního pořadí / které se stejně nevyhlašuje/. A třída bude vyhlášena, jako ostatní.

   O zasílání připomínek  a podnětů prosím na x.racing@seznam.cz a nikoliv zde, abychom si je mohli ukládat.  

  

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007