aktualizováno | 06.06.2016 12:55:19 | edda | přečteno: 13712x
ZAV KDYNĚ - on line

ČTVRTEK

20,45hod.  Odjíždíme směr Koráb. Nenapíši nic překvapivého, že pan Král tam již čeká, a závody zahájíme půlnočním přípitkem becherovkou :-)  Na viděnou zítra! 

Pátek

13,00hod - Hezké poledne z Kdyně, po ranním dešti jsou silnice již suché. Počasí pod mrakem ale příjemné teplo cca 18st. Depo se již začíná plnit.

19,00hod - Přejímky v plném proudu, právě tu máme Mistra Evropy  - Míru Janotu.  Počasí se umoudřilo, teď je polojesno a teplo.

21,15hod - Končí přejímky, převzato asi 75 aut, další ráno. V depu opět výborná atmosféra :-) 

SOBOTA 

8,50hod - Za podmračeného rána se připravuje start dnešního závodu. Nálada je optimistická předstartovní. 

13,30hod Končí pauza na oběd. Startuje druhá závodní jízda. Při první jedna havárie / bouda/ bez zranění. Počaší nám zatím přeje, trať již oschla. Výsledky první jízdy v dokumentech. 

15,00hod - Dokončena druhá závodní jízda, kde druhá polovina startujících vyzkoušela za krátké přeháňky mokrý závod. Vše bylo pomalejší, ale bez nehod. 

16,40hod přibližně skončil po třech závodních jízdách den. Průběžné výsledky tří závodních jízd jsou ke stažení v sekci dokumenty

NEDĚLE

10:30 byla dokončena čtvrtá závodní jízda na zcela mokrém asfaltu. Po několikahodinovém dešti přestalo pršet právě ve chvíli startu. Zdá se počasí už se umoudřuje. Uvidíme. 

13:15 odstartovali první závodníci do odpoledního programu. Očekáváme ještě dvě závodní jízdy na rychle osychající trati.  

16:25 sjeli poslední jezdci do depa za slunečného počasí. Závody tím úspěšně skončily s výjímkou slovnského závodníka Stanislava Tkáče. Ten naštěstí vyvázl z těžké nehody bez zranění. Nyní se půjdou vyhlašovat výsledky 

 

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007