aktualizováno | 15.07.2016 09:44:18 | edda | přečteno: 10811x
Hodnocení jarní části - Tomáš Novák

 Tomáš Novák je příjemným překvapením sezóny 2016 Edda Cupu ve třídě E1400. Za několik málo sezón se vyjezdil, a stal se z něj favorit na titul v této třídě! Prozatím třídu s přehledem vede, v absolutním pořadí je na šestém místě!

Jak jsi spokojen se svým průběžným výkonem?

 Musím přiznat, že jsem s dosavadním průběhem sezony 2016 spokojen. Je znát, že jsme se přípravě auta začali věnovat již v lednu, řešili jsme chlazení, řazení a hlavně základní nastavení podvozku na Pick-upu. Chtěl bych touto cestou poděkovat především Petru Januškovi, dále Davidu Burdovi, mechanikům Tomášovi, Drátkovi a Markovi za pomoc s elektroinstalací.


Co soupeři?

 Jsem rád, když je nás na startu co nejvíc, potom si užíváme pěkné závody ať už s Bohoušem Krejčím na velice rychlém Rapidu, nebo se srdcařem Romanem Volfem na Felicii, hodně mě potěšil start Mirka Černého st. Ovšem největším oživením v naší třídě je účast Zuzky Horákové s Favoritem, vlastně Mahulenou



Co Tě letos zatím nejvíce překvapilo?

 Překvapilo mě málo startujících v naší třídě E-1400

A taky jsem po dešti ve Kdyni přestal věřit norské předpovědi počasí


Kde se Ti letos nejvíce líbilo ?

 Letos si užívám každý závod, jak už jsem zmínil, především díky nastavení auta, které je nezáludné a dobře čitelné, říkáme mu taxík.

Líbilo se mi na Zbraslavi, díky novému asfaltu. Moc pěkný byl rozpálený Radotín. Jsem rád, že se vrátil úvodní závod v Mostě, kde si může každý jezdec po zimní pauze bezpečně vyzkoušet nejen limity auta, ale i svoje.

 

 

 

Jaký jsou plány do zbytku sezóny, kam se nejvíce těšíš?

Chtěl bych udržet nastavenou laťku.

Těším se prakticky na všechny následující závody, momentálně do Vrchlabí, jen by tam mohlo být menší teplo než loni

Prachatice jsem nikdy nejel, ani Liberec od lanovky, tak jsem zvědavý.



 

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007