aktualizováno | 10.08.2016 14:02:01 | edda | přečteno: 11545x
ZAV LIBEREC - TISKOVÁ ZPRÁVA

Vážení přátelé,

 jako každý rok, se o víkendu 20.-21.8. pojede v Liberci závod automobilů do vrchu v rámci podniku EDDA CUP .

 Tentokrát/a to historicky poprvé/ změří síly a své umění jezdci na zcela nové trati , která bude mít start na výjezdu z centrálního parkoviště na konečné tramvaje v Horním Hanychově.

 Přejímka vozů bude probíhat v pátek 19.8. od 14 .00 do 18.00 na parkovišti před Kulturním domem v Liberci . Mapa je přiložena. Vím, že někomu se to zdá být zbytečné , proto to berte jako nepovinnou účast. Ostatní auta budou převzata po našem příjezdu. Účast u kulturního domu je pojata jako propagace našeho sportu a prezentace vašeho vozu. Celé tři dny bude akci provázet známý automobilový komentátor Vlado Miklošík. Prosím tedy všechny jezdce aby při přejímce něco napsali o sobě a svém stroji / minulost auta , své úspěchy atd/.

 Na parkovišti v centru není potřeba auta skládat z podvalů. Pokud někdo bude chtít , tak se může zúčastnit v 18 hodin jízdy po vlastní ose do depa. Je tedy potřeba auto mít obuto na převozních gumách , pojede se po kolejích. Kolonu povede PČR , není potřeba mít RZ.

 Připravili jsme pro Vás i trochu nevšední zážitek . Po sobotním závodě pro Vás přijede k depu tramvaj / mastná tyč/ , která Vás odveze 7 zastávek dolů / zastávka Staré pekárny/ k areálu letní terasy U vodníka. Zde bude probíhat vyhlášení výsledků a plynule přejdeme k zábavě.

 K poslechu i tanci bude hrát country kapela a cimbálovka.

 Při přejímce dostane každý jezdec dvě jízdenky na tramvaj . Odpadají tím i problémy se sháněním dopravy zpět do depa.

 Trať je z větší části opatřena svodidly a jelikož letos pojedou i formulové vozy , budou v některých místech i svodidla betonová .

Těšíme se na Vaši účast

Za pořadatele Petr Strnad

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007