aktualizováno | 30.08.2016 20:37:23 | edda | přečteno: 11532x
"Nováčci" na Rallye Berounka Revival
  1. Vlastimil Klouda - s Vlastou jsem se seznámil ne letošním kopci v Prachaticích, kde mi ho představil Tonda Muzikant, který mu zřejmě velmi záživně vylíčil naše revivaly, tak netrvalo ani měsíc a přišla oficiální přihláška. Bude startovat se škodovkou Mirka Hoška, který několikrát usedl vedle Vlasty jako spolujezdec. Vlasta začínal v semdesátých letech, a až do emigrace startoval za AMK Praha Žižkov. Po adaptaci v Německu začal se soutěžemi i tam s vozem Opel Manta, který představil  po roce 89 také u nás na několika soutěžích.

     

  2. Jaroslav Mareček - Jaroslav seděl po boku skvělého soutěžáka Jirky Urbana od jeho počátků, po celou dobu působnosti v ČSAD Č. Budějovice a AMK Český Krumlov. Rychle se vypracovali do M ČSSR, kde zajeli několik výborných výsledků. Zajimavostí je, že Jaroslav má první evidovaný závod na eWRC právě Rallye Berounka, a to v roce 1971....

     

  3. Josef Iro – matador naší rallycrossové scény, kde vystřídal mnoho typů závodních automobilů. Právě on by měl startovat na voze Škoda 130RS s Jaroslavem Marečkem. V letech 94-96 pravidelně startoval i na soutěžích v pohárovém Favoritu.

     

  4. Zdeněk Holeček - jezdil soutěže od r. 1980 až do roku 1989 za AMK Avia Čakovice, pro nedostatek času nejezdil pravidelně a jeho maximem byla účast v "malém" mistráku. Bude startovat se Škodou 130LR, s kterou na "Praze" jezdí John Haugland.

     

    Zdroj : eWRC

          

 

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007