aktualizováno | 24.11.2016 16:45:38 | dawe | přečteno: 11879x
RPR 2017 - První tisková zpráva

RALLYE PRAHA REVIVAL 28.-30.4.2017


Přinášíme první tiskovou zprávu k připravovanému jarnímu revivalu. Zase"bohužel" pojedeme severním směrem, druhým centrem akce bude lázeňské město Teplice, spát budeme opět v hotelu Panorama. Přes veškerou snahu se nám nepodařilo zajistit v žádném jiném regionu vhodné ubytování, co se velikosti, popř.ceny ubytování týče...

Slavnostní start se budeme snažit opět protlačit do centra Prahy, před tím by měla být již tradiční SS na hipodromu Velká Chuchle. Ředitelství opět v učilišti Radotín.

Jak jsem slíbil, v pátek večer pojedeme z centra nejjednodušší cestou. Celá páteční etapa bude jednoduchá. Noční SS bude buď na letišti Panenský Týnec nebo v okolí Kladna, slavnostní dojezd v centru Teplic. Naopak na sobotu připravujeme složitější sekce....

SS úseky se teprve sjednávají, určitě by mělo být schéma 2+7+2 . SS Panenský Týnec či Kladno se bude opakovat v neděli, opět bude součástí Zkoušky stálosti výkonu.

Připravované SS –

  • opět typu závodu do vrchu, ale na jiné trati.

  • Zřejmě plochá dráha v Chabařovicích. Zde je v jednání i možnost staru na přilehlé rallyecrossové trati, která je již z větší části asfaltová???

  • pokud by Vás napadl třetí zajímavý úsek v prostoru mezi Ústím n.L., Českou Kamenicí, Děčínem a Litomeřicemi, dejte nám tip.


V neděli by měl být prvním SS úsekem Polygon v Mostě. Ten dle ohlasů patřil v loňském roce k nejlepším. A druhým, jak je uvedeno výše.

Celková délka by měla být podobná, jako v minulých letech - předběžně cca 550km

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007