aktualizováno | 02.06.2018 18:33:23 | edda | přečteno: 13474x
Svijany Prix Radotín, on line zpravodajství

ČTVRTEK

16:00hod  Započala příprava tratě, pneu naveženy, balíky slámy zítra.

Poslední pokyny -

- najíždějte trať opravdu pomalu! Bude kontrolováno.

- rezervace místa v depu je možná pouze účastí někoho z týmu, či postavením zázemí. Na " vymlíkování " nebude brán zřetel. 

- do 14hod bude v cementárně normální provoz.

- vleky se budou odkládat na obvyklé místo 

- vstup za pásku směrem do cementárny přísně zakázán!

- na ředitelství bude k dispozici DVD Kdyně a Jemníky 2018

PÁTEK

11:45hod Zdravíme z depa ZAV Radotín. V Radotíně je polojasno, ale dusno a vypadá to, že se co nevidět něco přižene... V depu zatím asi čtyři týmy. 

16:30hod Po poledni se přes Radotín prohnala obrovská průtrž, proto bylo potřeba opět kropičkou celou trať vyčistit. Depo je již téměř plné a připravují se přejímky.

 20.45 Pomalu končí přejímky, aktuálně je převzato okolo 70ti jezdců, silnice na Kopaninu pomalu osychá, v lesích je ale po vydatném dešti stále mokro. Uvidíme, jak to bude vypadat ráno. Předpověď slibuje slunečný víkend.. :)

 SOBOTA

12.30 Aktuálně končí druhý trénink. Start probíhá bez větších zdržení, byla  jen jedna větší havárie, který se ale obešla bez zranění (Filip Wittner).

14:00 Startuje první závodní jízda

14.45 Startuje druhý svoz první závodní jízdy. V prvním svozu bylo menší zdržení, kvůli malé havárii Antonína Širokého, který byla také bez zranění.

Od rána panuje slunečné počasí, ale začínají se objevovat mraky. 

17.10   Po dlouhém prvním svozu druhé závodní jizdy odstartoval druhý a poslední dnešní svoz. První svoz zdrželo několik hávárií, všechny ale bez zranění. Doufáme, že druhý svoz se obejde bez zdržení a průtahu, aby se stihl v klidu celý dojet. 

18:15  Končí druhá závodní jízda a tím i dnešní závodní den. Děkujeme všem za učast a vzorné chování.

Vyhlášení v 18.45. 

 

 

 

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007