16.11.2018 11:59:21 | edda | přečteno: 5123x
Rozhovor s vrchařskou legendou

Vladimíre, asi spokojenost se svým letošním výkonem, že?

Zdravím všechny kamarády a soupeře z Edda cupu. Ano, jsem spokojen. Závodím od roku 1988, ale teprve letos jsem zvítězil v nějaké skupině celkově. Kdyby mi to někdo řekl když mě vezla odtahovka po 1.tr. v Mostu s upadlým kolem tak bych vážně nevěřil. Jenže od tohoto momentu jsem měl štěstí na své straně a to mi pomohlo, stejně jako nepravidelná účast Lukáše Suchomela a Mirka Janoty.. (Že Ti to ale trvalo než si mi 2WD vypsal, že :-)???)

 

 

2. Co soupeři, kdo tě nejvíce potrápil?

Rozhodně Lotusy a Porsche obou výše zmíněných, respekt ale mám i z emtrojek Karla Maříka, Tomáše Lehmanna, Octavie Jana Hlavičky nebo turbobavoráka Jirky Hrušky který ale v Edda cupu jel jen sporadicky..

 

3.Co Tě letos nejvíce překvapilo v Edda Cupu?

Mile mě překvapil faiplay čin právě Tomáše Lehmanna na Korábu kde mi po poruše mého diferenciálu dvě jízdy před koncem umožnil závod dokončit s jeho difenciálem a ještě mi ho sám do auta namontoval neb já bych to nedokázal. Věnoval mi tak vítězství za dvojité body které by jinak vybojoval v domácím prostředí on..

Tomáši, ještě jednou děkuji.. :-)

 

4.Který kopec Ti nejvíce vyhovuje, a který naopak ne ?

Mně i autu vyhovují rychlejší tratě, takže Prachatice, Bečov a Horní Jiřetín jsou pro nás nejlepší, líbila se mi i Telnice ale jen do 2. nedělní jízdy...

Naopak neumím Zbraslav..

 

5.Jaký jsou plány do sezóny 2019?

Pokud budu mít zajištěné podmínky ke startům jako letos tak bych i příští rok chtěl odjet většinu závodů Edda cupu.. Příští rok očekávám ještě kvalitnější konkurenci v E2WD a boje o body budou asi hodně vyrovnané..

 

6. Všem přeji hezký konec roku, bohatého Ježíška a hodně zdraví v roce 2019 :-)

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007