aktualizováno | 16.04.2019 17:30:59 | edda | přečteno: 5840x
Pozvánka od našeho partnera, Promotýmu
Štědrý benefiční večer o Škaredé středě pod patronací paní Marty Kubišovéna podporu klientů organizací Dobrý skutek, Promotým a Adventor
Promotým Praha ve spolupráci organizací Adventor pořádá ve středu 17. dubna 2019 od 19 hodin v kostele svatého Šimona a Judy v Praze benefiční večer. Jeho cílem je získat finanční prostředky na provoz dvou letních táborů pro děti na autistickém spektru a na rekonstrukci terapeutických prostor komunitního centra KOPEC organizace Adventor.
Večerem bude provázet Miss České republiky 2003, moderátorka a patronka občanského sdružení Dobrý skutek Lucie Křížková.

V programu se představí Denis Szalbot, geniální český pianista s absolutním sluchem, kterému byl v pěti letech diagnostikován Aspergerův syndrom. Dnes šestnáctiletý Denis studuje Janáčkovu konzervatoř v Ostravě. Vystupoval mj. v pražské Lucerně či Rudolfinu, kde hrál s Českou filharmonií.

Jako host vystoupí Richard Pachman, zpěvák, malíř, moderátor a hudební skladatel, zpěvačka a herečka Dita Hořínková, všestranně nadaný syn Dity Hořínkové Filip Antonio a další.
Vstupné je dobrovolné! 
Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007