aktualizováno | 08.10.2019 17:13:08 | edda | přečteno: 4558x
Výsledky schůzky jezdců z 5.10.2019

 Na posledním podniku sezóny 2019 se, jako tradičně, uskutečnila schůzka jezdců k novému ročníku. Poprvé na žádost jezdců v užším formátu, a ukázalo se to jako velmi dobrý tah.

Ze sportovních řádů se pouze bude měnit časová penalizace u skupiny H2 na tratích delších, než tři kilometry. 

V komisi jezdců nahradí za skupinu N Jiřího Háka Martin Lev. 

Technické předpisy - 

 Byla odsouhlasena žádost jezdců skupiny N / zastoupena M.Čábelou, M.Levem/ na možnost použití nesériového uložení tlumičů. Vše by mělo být Mirkem Pažoutem již zaneseno v nových řádech, které zde zveřejníme co nejdříve.

 Rozšiřuje se povinnost kompletního rámu na všechny třídy s výjimkou Saxo Cupu.

 U skupiny H je možno nově použít v kapotě výdechové otvory / nikoliv vdechové/ 

 Dojde k avizovanému zpřísnění řádů skupiny E. Zejména bude povinné upevnění nápravnice v původním místě či typ použitých náprav musí být původního typu. Opět, vše najdete v nových řádech přesně specifikované.

 Skupina F se stane plnohodnotnou třídou, hodnocení bude úplně stejné, jako ve skupině H2. Předpisy budou na základě nynějších pro skupinu E, s úlevami, aby zde mohly startovat všechny éčkové speciály z M ČR. Uložení motoru bude ve voze libovolné.

 Kalendář ročníku 2020 bude prezentován na ceremoniálu, který by měl být začátkem prosince. Jasné je, že začínáme 28.3.2020 v Mostě a z letošních tratí zřejmě vypadnou Liberec a Zbraslav. Naopak, bude opět zařazen závod v Prachaticích. 

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007