aktualizováno | 06.08.2020 10:14:51 | edda | přečteno: 4170x
Edda Cup, Polygon Most 9.8.2020

POSLEDNÍ POKYNY PRO ÚČASTNÍKY

1. POZOR! Závod je v neděli, již několik lidí chtělo přijet v pátek... :-)

2. Bude možné připojení 220V, poplatek je 250,- a je nutné ho zaplatit předem na recepci / bude kontrolováno/. V sobotu do 16hod, popř. v neděli ráno.

3. Již je otevřen most pod autodromem, tedy není potřeba jezdit přes město. Vjezd na polygon je cca 200m nad hlavním vjezdem na autodrom.

4. Do 16hod je na polygonu akce, nesnažte se tam vjíždět dříve, než dostanete od nás pokyn.

5. Rozprava je v 8,15hod. u recepce, od 8,40hod bude umožněno s civilním vozem v koloně projetí tratě. V sobotu v podvečer pouze pěšky či na kole / nikoliv na skútrech/

6. Jedna nepříjemnost - byl nám zakázán náš stánek s občerstvením, že prý / říkejme mu např. mr. Katerink/ má exkluzivitu na občerstvení. No a na dotaz do kolika bude v sobotu otevřeno, tak že prý v sobotu otevírat nebude... Tedy mr Katerink bude pouze v neděli, nicméně náš tým a doporučuji to i Vám si bere na celou akci vlastní proviant a kašlem na něj... Lze tam očekávat v horkém počasí fronty.

7. WC jsou v době uzavřetí recepce na tribuně za recepcí, jinak u recepce. 

8.  Info pro dablery od pana Malíka - 

Informace pro dublery (nejen!) + organizace startovního pořadí

Vzhledem k tomu, že letmým pohledem do seznamu přihlášených na Polygon s tuctem dublujících posádek s několika úplnými nováčky a proti normálním kopcům odlišnému průběhu závodu bez svozů, přinášíme předem informaci o uspořádání startovního pořadí.

V týmu, kde se na jednom voze střídají dva jezdci, je jeden jezdec regulerní a druhý dubler. Je pouze na rozhodnutí této dvojice, kdo jakou pozici zaujme. Po nastoupení prvního z dvojice (jak vyplyne z následujícího, může to být i dubler) do prvního tréninku již nelze do konce závodu pozici měnit. Regulérní jezdec startuje vždy ve své třídě podle svého čísla. Dubler startuje v příslušné skupině podle níže uvedeného rozpisu. Porušení znamená 5 sekund penalizace na jízdu pro každého z dvojice. Pro druhý závod platí stejné pravidlo. Nezapomínejte vždy kontrolovat vaše správné startovní číslo!

Startovní pořadí.

I v závodě na polygonu platí, že startujeme striktně podle skupin, tříd a startovních čísel. Každý tak přesně ví celý den, kde je jeho místo. Vzhledem k tomu, že situace na polygonu umožňuje organizovat závod bez svozů, bude startovní pořadí následující:

dubleři ze skupiny E (oranžová startovní čísla)

skupina N, třídy 1400, 1600, 2000, +2000 (zelená startovní čísla)

dubleři ze skupiny H a F (žlutá, modrá, šedá startovní čísla)

skupina E, třídy 1400, 1600, 2000, +2000, 2WD +2000

dubleři ze skupiny N (zelená startovní čísla)

skupina H a F, třídy 1150, 1300, 1600, 2000, +2000, H2 a F

Takže v neděli ráno za pět minut devět budu společně se startérem Pavlem Jeřábkem čekat srovnané před přípravnou čárou dubléry ze skupiny E a závodníky N 1400, N 1600, Saxo cupu a po odstartování prvního jezdce plynulé najíždění dalších tříd podle výše uvedeného pořadí. A tak stále dokola. Jednodušší už to být nemůže, takže připomínka penalizace za nedodržení pořadí je jen formální.

Za spolupráci předem děkuje posunovač. 

 

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007