aktualizováno | 23.11.2020 11:06:36 | edda | přečteno: 4117x
Rozhovor

Rozhovor se Zuzkou Horákovou, vítězkou Dámského poháru v Edda Cupu. Vítězství je to premiérové a vybojovala ho před Michaelou Falovičovou a Danou Urbánkovou.

1. Můžeš se krátce představit?

a krátce, když jsem dostala prostor ?? To úplně nevím :):D Říkám Dušanovi, mám rozhovor, chceš ho přečíst? A on: a stihneme to dneska? Tak snad jo ...Ahoj Všem , jmenuji se Zuzana Horáková, jezdím ve voze Škoda Favorit ve třídě E1400.. Oba Tomové a Pavel Jiras tahouni a nejlepší závodníci třídy E1400 nejsou pro mě soupeři, ale jsou moje závodní rodina

? Bydlím ve Vysokém Veselí, kde zároveň pracuji v domově DPS se seniory. V této Covidové době mimo své zaměstnání dělám i dobrovolníka pro seniory. Největším koníčkem mi je rodina, závody, cestování a také focení


2.Jak se Ti líbila uplynulá závodní sezóna, splnily se tvoje plány a očekávání?

Sezóna 2020 moje sny předčila, vlastně mimo zranění našeho Davida při sportu, kdy bylo samozřejmě naše nejdůležitější místo právě být u něj a být s ním, jsme odjeli celou sezónu EDDA CUP. A poprvé v životě jsem se umístila v celkovém pořadí na stupních vítězů ve své třídě...nahrálo tomu milion náhod,ale stalo se a já jsem nejvděčnější na světě Pro mě byla tahle sezóna nad očekávání, klidná, krásná, přátelská a úspěšná.

3. Co považuješ za největší úspěch, ev. největší zážitek, který závod sis opravdu užila?

Největší úspěch ani nevím, tak nějak si užívám každou jízdu na každé trati naplno... a největší úspěch beru cíl a také to, že co jízda to zlepšení ...Zážitek, je každé svezení na každé trati, No ale!!! ... ta Pezinská Baba, já Vám řeknu ...já mám někdy pocit, že zážitků z ní jsem stále plná. Ta srdečnost, připravenost... to jak Jarda, který funguje vždy na 1000% tam fungoval dokonce: ČESKOSLOVENSKY na 2000 %:) , Noční vychřice, dokonalé zázemí, mluvící papoušek v cíli.....Pezinská Baba pro mě byl největší zážitek ne letošní sezóny, ale všech sezón dohromady. Bylo by špatné vychvalovat jen to. Každá trať je pecka... Jemníky... o nich bych tu mohla také donekonečna psát chválu. Už jen proto, že jsme na startu spolu s Dušanem. A když jsem dojela do cíle...viděla jsem jak ve zpětném zrcátku vyhlíží, jestli jsem za ním v cíli taky ...to bylo - moc I když jsem poprvé v životě urvala řadičku No a Bělá loni byla taky super, i když jsem se ji naučila opačně a pak druhou závodní si ještě vypla pro jistotu benzín místo ventilátoru ... prostě to jsou zážitky, které nevymažeš a ani nechceš Zážitek je pro mě už brzy ráno na každé trati potkat se a pozdravit s panem Králem.

4.a)

Proč vlastně jezdíš EDDA Cup?

Já na tuhle asi otázku nedokážu odpovědět, protože si vážím a mám moc ráda všechny pořadatelé všech automobilových soutěží... skutečně. Všichni si zaslouží respekt. Edda Cup je můj první start. Možná proto se stal tím ,že srdce je tak nějak doma

b) Co bys v EDDA Cupu změnila?

Nic. A už vůbec ne občerstvení Mňam

c)Přemýšlela jsi, co bys dělala, kdyby nebyl EDDA Cup?

Nad tím jsem nepřemýšlela, protože ON JE

5.Plány a cíle na příští sezónu?

Cíle zůstávají, udržet vztahy v pořádku... zlepšit sebe... autu a jeho schopnostem stále nestačím, takže cíl je: vodit lépe své auto, které má lepší potencionál, než já a odjet co nejvíce závodů co bude možné v životě s autokrosařem.

6.Jaké je Tvé závodní auto snů? (třeba jedno pro EDDA Cup a jedno z celé historie motorsportu, nebo třeba i zatím neexistující )

Moje auto snů je to, které mám Škoda Favorit ale příjezd Emila Trinera na rampu jeho vozem mě teda taky asi nikdy neomrzí, ani jeho auto, ani jeho schopnosti. Mám spíše oblibené jezdce, než samotné vozy... a těch je moc tak jmenovat nebudu. Jednoho jmenovat budu můj manžel, pro mě nejlepší řidič i učitel.

7. Chceš někoho z rodiny, kamarádů, soupeřů, sponzorů vyzdvihnout, někomu poděkovat?

Všem, mám kolem sebe jen takové lidi, kterým z celého srdce DĚKUJI, že jsou

Foto - archív jezdce


 

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007