aktualizováno | 23.12.2020 14:02:20 | dawe | přečteno: 4465x
Edda Cup 2021 - DRBY PŘED SEZÓNOU 2021 II.
DRBY PŘED SEZÓNOU 2021 II.
  1. Kdyňský Roman Svoboda by rád se svojí pečlivě připravenou škodovkou jel v nové sezóně Edda Cup pravidelně, zalíbila se mu třída E1400, tzn. připravuje elektronické vstřikování, sekvenční převodovku a další vylepšení umožňující tato třída...
  2. Nestává se často, aby v Edda Cupu startovali držitelé Ceny Thálie, kterou vypisuje herecká asociace. Tedy pokud jí nemá Roman Skamene. V Mostě odstartuje v rámci Saxo Cupu čerstvý držitel této ceny Josef Láska, jinak syn bývalého formulového vrchaře a nyní účastníka revivalů Petra Lásky.
  3. Prý organizátoři Edda Cupu společně s místními fandy a pamětníky oživují jednu legendární kopcovou trať v severních Čechách kde se jezdilo i federální mistrovství. Je možné, že se objeví již v kalendáři 2021???
  4. Pavel Maier dokončuje další skvost k případnému startu na kopcích. Jedná se o Ford Lotus Cortina,
  1. Radek Nešpor prý dá vale soutěžím a bude se věnovat pouze kopcům, své Porsche hodlá razantně odlehčit...
  2. Konkurence se nám prý razantně cpe na trať na Benecku, ale prý to snad uhájíme. Velký dík našim spoluorganizátorům Mírovi Wohankovi, Zdenkovi Honců a starostovi ing. Jaroslavovi Mejsnarovi.
  3. Legenda legend Ladislav Křeček se prý stal manažérem nového týmu pro Edda Cup 2021.
  4. Prý nově postavená Honda Jindry Křístka do třídy E1600 bude top ze samých echt věcí... Bude to stačit na špičku třídy???
  5. Prý má Robert Kacálek slíbeno, že do závodu v Mostě dostane složený, nešťastný motor, který měl za následek přerušení sportovní kariéry???
  6. Tak prý se blíží ke konci martyrium u Vláďi Kvasnička, který si koupí nového vozu přidělal spoustu starostí a ani se v letošní sezóně nesvezl... 18.1. by měl převzít vůz po předělání brzd a hurá vyrazit do Mostu na Míru Černého a spol. ve třídě E1600...
  7. S velkou chutí se Petr Flosman zakousl do již zmiňovaného projektu – špičkového Favorita dle řádů H2. Ještě před měsícem to byl skoro vrak...
  1. Lukáš Suchomel finišuje s opravou černého Lotusu po předloňské havárii ve Kdyni, a určitě by rád v nové sezóně startoval pravidelněji ve třídě E 2WD
  2. No a nakonec jsem si nechal koment k fotu č.3, neboť je zatím tajné :-))) Tomáš Píša pracuje nejenom na mechanických komponentech, ale i na novém designu svého Opelu.
Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007