aktualizováno | 17.09.2021 12:02:43 | edda | přečteno: 6048x
ZAV Řevnice - Mníšek pod Brdy 18-19.9.2021, poslední pokyny

1. V žádném případě neparkujte v prostorách depa před 15 hodinou. Vždy musí být dle vyhlášky 5m průjezd volný!!! Parkuje se na levé straně vozovky ve směru příjezdu od cíle. Prosíme o parkování závodních vozů kolmo. Vleky v přední části depa / k občerstvení, které je 200m od počátku depa/ se odkládají na prostranství u stánku. Zde také bude WC.

2. V Řevnicích jsou v sobotu dvě velké akce a uzávěrky, tak se obci raději vyhněte...

3. Je velmi pravděpodobné, že Policie ČR bude nezvykle aktivně vše monitorovat... 

4. Parkoviště diváků č.1 je na parkovišti přímo na horizontu za cílem. Od parkoviště je to cca 200m do nejatraktivnějšího diváckého místa u stanoviště TK č.14. Cesta bude značena. 

Parkoviště č.2 bude na příjezdové cestě od Mníšku.

Parkoviště č.3 bude na konci depa při příjezdu od Řitky.

Parkoviště č.4 bude pod startem při příjezdu od Řevnic. Zde pozor, je to dost daleko do prvního diváckého místa, po startu není kde diváky umístit 

5. Depo je cca 200m vzdušnou čarou od dálnice na Strakonice, pro příjezd do depa sjeďte na sjezdu Řitka, hned doleva a po 1,5km jste na začátku depa. 

6. Při najíždění tratě jezděte dle předpisů a opatrně! 

7. Jezdci, jejichž auto startuje letos poprvé v Edda Cupu musí nejdříve absolvovat technickou kontrolu až poté administrativní. Technik se bude pohybovat u ředitelství a kontrola se provede u vašeho zázemí.

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007