aktualizováno | 08.06.2022 14:03:51 | edda | přečteno: 5252x
ZAV Nová Bystrica 12-14.8.2022, zahájení registrace
Dnes jsme otevřeli přihlašování k jednomu z vrcholů letošní sezony, kde pro nás bude vše nové. Tímto podnikem je společný závod s mistrovstvím Slovenska v Nové Bystrici u Čadce. Počet míst pro Edda Cup není neomezený, v případě naplnění bude vybírána záloha, jako byla na Babu. Na tento závod neplatí výjimka na nepoužití nehořlavé kombinézy.
Zde je info o akci od hlavního pořadatele -
Yokohama Trofeo Slovakia (Nová Bystrica) 13-14.8.2022
Se uskuteční na znovuobnovené trati poblíž příhraničního města Čadca. Trať dlouhá 4300m se pojede ve spojení FIA SAMŠ a EDDA Cup.
Depo v obci Nová Bystrica nabídne možnost sociálního využití zázemí v místní škole, rozhlasu po celé servisní zóně a velmi vstřícného jednání místních lidí. Dále i mobilní toalety, umyvadla a v určitých místech i rozvodny elektřiny zdarma.
Samotná trať bude splňovat maximální FIA bezpečnostní podmínky i díky jejímu rychlostnímu profilu. Časomíra s mezičasy či výsledky po projetí cílem do mobilu a tištěné celkové průběžné výsledky do ruky při svozu samozřejmostí.
 
Organizátoři dělají maximum proto, aby vám připravili velké sportovní zážitky. Chystáme soutěže pro diváky, cateringové zázemí a velkou medializaci samotného závodu, který bude v polední pauze protínat závody v cyklistice Kysuce-Orava. Tohle spojení bude zaručovat velkou diváckou kulisu především v prostoru startu, které bude online přenášet stream tv.
V případě velkého množství jezdců bude limit nastaven na počet 120 dohromady SAMŠ+EDDA
Depo bude otevřeno v pátek 12.8 ve 12:00. Servisní zóna díky užším možnostem odstavných ploch bude regulována pověřenými osobami. Ubytování je možné v penzionech v okolních obcí, či v Čadci / 20km/.
Foto - e-auto.cz
 
 
 
 
Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007