20.09.2010 10:00:19 | edda | přečteno: 3672x
Veterány v Sosnové, pozvánka

O tomto víkendu 25. a 26. září se na okruhu v Sosnové uskuteční třetí Podzimní Sosnění, závody historických automobilů na okruhu. Akci pořádá Czech Classic Cars Club. Všechny příznivce automobilové historie a krásných aut potěší podívaná na souboje závodníků a jejich skvostů jak s chronometrem, tak mezi sebou, v závodě startovaným jak jinak, než stylem „Le Mans“.

  Akce se vedle cestovních a sportovních aut ve vlastním závodě zúčastní i historické formule. Asi nejstarší monopost na startu bude stroj pana Křivohlavého, jeho vlastní konstrukce z r. 1964. Na formuli Škoda z Metalexu patřící tatínkovi bude startovat Pavla Vovsová.

 Ve startovním poli bude mít i náš seriál své koně. Z těch, kteří u nás startujn se na start chystají Petr Bořke, Milan Lodr, Pavel Maier, Jaroslav Rejka a další. Nesmím zapomenout na Jiljího Chmelaře, který letos startuje jen na vybraných závodech, ale pokud lteď v Sosnové předvede stejný sport jako loni, tak se máme všichni na co těšit. A soupeři jakbysmet!

 Známé tváře z našeho seriálu určitě uvidíme i mezi diváky, budeme mít komu fandit i radit, takže nic nebrání tomu strávit víkend, nebo alespoň jeho část nasáváním vůně ricinového oleje.

 Oficiální stránky akce http://sosnova.veteranskerojeni.cz/

 J.M.

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007