05.10.2010 20:30:58 | dawe | přečteno: 3406x
Nutrend Racing

 

  Autodrom ve Vysokém Mýtě  zažil o tomto víkendu poslední motoristickou akci s názvem 3°Liqui Moly Weekend of Champions , patřící po záštitu IHA.  Počasí po celý závodní víkend všem zúčastněným přálo a mnoho jezdců na této akci spíše bavilo přítomné diváky, než naplno závodilo.

 

Na sobotní den byly pořadateli plánované dopolední tréninky a odpolední závodní jízdy.  V neděli pak závod pokračoval  a výsledkem byl součet nejlepší závodní jízdy ze soboty a neděle.

Po celý víkend se na špici závodního pole držel Václav Janík s formulí Lola F300, který i přes to, že nejel zcela naplno a šetřil svou techniku, všechny své jízdy s přehledem kontroloval. Skvěle si vedl a druhé místo obsadil letošní vítěz seriálu Liqui Moly Berg Cup Aleš Mlejnek s formulí Opel Lotus. I třetí místo obsadil jezdec s formulovým vozem, a to Petr Vondrák se špičkovým historikem March 752 BMW F2.

 

Marek Rybníček a Jan Vašek startující s vozem Radical SR3 nedokončili poslední  závodní jízdu pro poruchu poloosy. Předchozí jízdy se však drželi mezi nejlepší desítkou, takto jim oběma patří čtrnáctá příčka.

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007