03.12.2010 20:12:31 | edda | přečteno: 3886x
Představujeme nové partnery seriálu

     Vše začalo myšlenkou pana Maiera pokusit se ještě v normalizovaném Československu soukromě podnikat. Pracoval od roku 1968 v tehdy velmi uznávaném autoservisu "Autodružstvo Praha", specializovaném na opravy zahraničních vozů. Zkušenosti měl, chuť do samostatné práce rovněž. 10. 5. 1989 konečně tehdejší socialistické orgány ČSSR "povolily" Pavlu Maierovi vykonávat soukromou činnost v automechanických pracích. Za správní poplatek 100 Kčs se tak stal ze dne na den majitelem, mechanikem, skladníkem a přijímacím technikem v jedné osobě. Začínal ve skromně vybavené dílně se dvěma servisními místy. Později mu začal pomáhat jeho bratr. Služebním vozem byl VAZ 2101 s černou střechou, ale v dílně se čím dál více objevovaly automobily s oválným znakem a nápisem Ford.

   V roce 1992 už měla firma pana Maiera několik zaměstnanců. Za plného opravárenského provozu se přistavěl sklad se šatnami. V roce 1992 se Autodílna Maier stala servisním dealerem automobilů Ford. Nad dílnami se objevil oválný znak významného světového automobilového výrobce. Autodílna brzy získala stálou klientelu a v roce 1994 bylo nutné přistavět dílnu s dalšími montážními místy.

    Součástí činnosti značkového servisu se stal i prodej nových vozů. V roce 1997 jich bylo prodáno 15. Zkvalitnění služeb si vyžádalo další investice a rozšíření provozu. V témže roce byla zahájena stavba prodejny, kanceláří a skladů. Kolaudace a slavnostní zahájení provozu v nových prostorách proběhly na jaře 1999. Poslední změnou ve vybavenosti servisu bylo otevření klempířské dílny 15. 5. 2000. Dnes zaměstnává pan Maier 13 stálých zaměstnanců. V průběhu letošního roku prodali 70 nových automobilů, získali další spokojené zákazníky. I proto se rodí nové a nové plány na další rozšiřování kapacity, zvětšení prodejních ploch a zkvalitňování servisních služeb i prodejních možností.

   Jsme sice jedním z nejmenších dealerů Ford, ale naší hlavní snahou je poskytovat služby nejvyšší kvality. Zakládáme si na individuálním přístupu k zákazníkovi, který ve velkých servisech často chybí. Naši klienti si cení příjemné, ba téměř rodinné atmosféry v podniku, rádi se vracejí a ve velké většině se stávají trvalými zákazníky, věrnými výhradně značce Ford," říká pan Maier. Firma Autodílna Maier začala před 12 lety doslova na zelené louce pod Strahovem. Je příkladem, jak lze z mála vybudovat prosperující podnik. "Můžete se spolehnout, že i v dalších letech půjdeme cestou dalšího rozvoje, cestou vyšší kvality, cestou, která vede ke spokojenosti všech našich zákazníků. To je náš hlavní cíl a bude platit i po dalších dvanácti letech."

 



 

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007