aktualizováno | 13.12.2010 19:59:46 | dawe | přečteno: 3865x
Vyhlášení Českého mistrovství ZAV 2010

 V sobotu 11. prosince se v pražském Top Hotelu sešli jezdci a partneři seriálu Českého mistrovství ZAV, aby zakončili úspěšnou třetí sezónu vyhlášením nových mistrů vzešlých z celoročního zápolení.

 Večer zahájil Petr Kotek přivítáním všech zúčastněných. Pak dostal slovo promotér seriálu Eda Patera, po krátkém zhodnocení sezóny ještě jednou připomněl změny v pravidlech na příští sezónu a dal prostor k dotazům. Nic podstatného se už ovšem neřešilo, po svijanské schůzi ani nebyl důvod.

 O nasycení všech se postaral následný raut, hladem nikdo opravdu trpět nemusel, rautové stoly byly neustále doplňovány, takže při dekorování nikomu v břiše nekručelo.

 Po občerstvení už mohla začít nejdůležitější část večera, vyhlášení nejlepších tří v každém z vypsaných pohárů, pak následovalo předání skleněných plastik a věcných cen nejlepším třem v jednotlivých třídách. Patrony jednotlivých tříd byli partneři a sponzoři seriálu, kteří ceny předávali spolu s členy organizačního týmu ČM ZAV.

 Máme tedy dvanáct nových, nebo staronových mistrů v závodech do vrchu. Titul obhájili Radim Mach, Vítek Novotný, a Ivo Král. Novými mistry se stali Vlastimil Suk jr., Petr Crhák, Martin Čábela, Jan Kvasnička, Petr Mužík, Eda Patera, Josef Srnský jr., David Patera a Ondřej Lorenz.

 Předáním poslední trofeje skončila oficiální část večera a začala zábava. Nejprve organizovaná, zábavná soutěž pro jednotlivé mistry a jejich partnerky. Vzrušení do hry se snažila vnést startérka Václavka, ale ostrouhala. Mistři dokázali, že své partnerky najdou i poslepu. Následovala hudební produkce skupiny Projekt 76. V hudební přestávce proběhla druhá část zábavné soutěže o láhev sektu.

 Slavnostní večer tedy zakončil úspěšnou sezónu 2010. Před námi už se rýsuje sezóna 2011, kalendář už je znám, předpisy také, tak se všichni můžeme těšit a doufat, že bude aspoň taková jako ta letošní. A pokud bude ještě lepší, nikdo z nás se zlobit nebude!

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007