aktualizováno | 16.12.2010 22:07:00 | edda | přečteno: 3869x
Představujeme nové partnery - BestDrive

 Profil společnosti

 Síť BestDrive vznikla spojením prodejen Barum, Barum Centrum Praha a Pneubox. Společnost je stoprocentně vlastněna mateřskou firmou Barum Continental spol. s r. o. a je součástí nadnárodního koncernu Continental AG.

 Tímto spojením byla vytvořena největší síť pneuservisů a rychlých autoservisů v ČR se silným zázemím výrobce pneumatik. Nová síť využívá to nejlepší ze všech tří společností. BestDrive tvoří jednotnou síť více jak 70 vlastních prodejen a servisů ve žlutomodrých barvách typických v minulosti pro síť Barum. Součástí sítě je i více jak 100 franšízových prodejen a servisů, které taktéž změnily své označení z Barum na BestDrive, a tím vznikl jasně identifikovatelný servisní koncept pro zákazníka, čítající až 180 provozoven BestDrive.

 BestDrive je moderní a dynamickou značkou servisního konceptu zajišťující motoristům mobilitu a bezpečnost na silnici.

 Pod obchodním názvem BestDrive nabízíme zákazníkům širší portfolio značek osobních pneu, v čele s prémiovou značkou Continental zaměřenou na bezpečnost a výkon, dále zn. Uniroyal s vynikajícími vlastnostmi na mokru, typickou značku na zimu Semperit, tradiční značku Barum a cenově výhodnou značku Matador. Zákazník v síti BestDrive nalezne i prémiové značky GoodYear a Michelin.

Rozšířenou nabídku produktů tvoří nově i dalších 10 značek pneu, jako např.

Dunlop, Pirelli, Bridgestone, Nokian apod. Díky velikosti sítě a zásobám více než půl milionu pneu máme pro vás vždy ty nejvýhodnější ceny.

 K portfoliu značek z koncernu Continental AG poskytujeme konečnému zákazníkovi při nákupu vždy bezplatné pojištění pneu proti poškození (Eurogarance). Samozřejmostí je v případě vašeho zájmu sezónní uskladnění kol na všech provozovnách.

 Výhodně u nás nakoupíte ocelová a hliníková kola, stejně jako i celý sortiment kvalitních autodílů za vynikající ceny.

 Rozšiřujeme kvalitní servisní vybavení pro pneuservis o mobilní služby a v oblasti autoservisní postupně rozšiřujeme poskytované služby rovněž o diagnostiku vozidla.

 Cílovým zaměřením autoservisu jsou nejen podvozkové skupiny jako geometrie, brzdy, tlumiče, výfuky, ale i baterie, výměna oleje, příprava na STK a rovněž také mytí a čištění interiérů. Součástí každého servisního úkonu je bezplatná vizuální kontrola vybraných podvozkových komponent z pohledu bezpečnosti jako jsou např. pneumatiky, brzdy či tlumiče v rámci "Servisního semaforu".

 Ve všech vlastních i partnerských prodejnách sítě BestDrive v celé ČR poskytneme odbornou pomoc, profesionální přístup a zvýhodněné nabídky v rámci Klubu BestDrive. Prodej, servisní služby i pneuhospodářství pro firmy s vozovým parkem máme certifikovány dle ISO 9001.

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007