29.12.2010 22:13:21 | edda | přečteno: 3935x
Rozhovor s Tondou Širokým.
 

 

 

Jak hodnotíš sezónu, co se týče Tvého výkonu?

 Výkony mé i mé techniky stále nejsou podle mých představ , ale problém je spíše v nedostatku času , který bych potřeboval peugeotce věnovat.

 

 

A jak hodnotíš seriál po třech sezónách?

 Seriál jako takový hodnotim velice kladně, i když nejde každému vyhovět, tak se mi líbí , že má pevně stanovená pravidla o kterých si sami můžeme po většinou rozhodovat. Jen mám výhrady k změnám během sezony, nebo spíše během závodu. Ale asi někdy k tomu podmínky směřují. Ale jak říkám asi nejde každýmu vyhovět!

 

Která trať se Ti nejvíce líbí?

 Moje nejoblíbenější tratí je Ještěd, ale také se mi moc líbila letos vynechaná Baba! Jen byla trošku slabší organizačně, ale jinak bomba. Samozřejmě taky nemůžu vynechat pro mě smolné Prachatice, ale všechny tratě jsou něčim zajímavé a každá trat je něčim vyjímečná!

 

          Naopak, která by v seriálu nemusela být?

  Asi i když jsem zbraslavák , tak bych vynechal Zbraslav! Ani ne tak kvůli trati , jako spíš kvůli povrchu. A taky vůbec nemusim rally systém , ale jak řikám nejde každýmu vyhovět. Tak se musim přizpůsobit.

 

 

 

          Tvoje sportovní plány pro příští rok?

 Moje plány , jak jsem zmínil musim přizpůsobit času , ale chtěl bych alespon dát peugeotku do laku a sladit elektroniku s motorem. Sám tomu nevěřim , ale plány to jsou.

 

 

 

Ivoš | 30.12.2010 10:59:31
-další ,,nevyznavač" tohoto systemu.Nemělo by se znovu hlasovat? Ivoš
Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007