aktualizováno | 06.01.2011 17:52:18 | edda | přečteno: 3924x
Rozhovor s Vlastou Sukem
 

R O Z H O V O R

 

 

Jak hodnotíš sezónu, co se týče Tvého výkonu?

 

 Mám velkou radost hlavně z techniky,která díky své minimální poruchovosti a maximální připravenosti velice napomohla k mým výsledkům v této sezóně. Po celou sezonu jsem neměl moc šanci si oddychnout,protože můj otec mi stále šlapal na paty. Naštěstí nám to vyšlo oběma a podařilo se nám velice slušně bodovat.

 

A jak hodnotíš seriál po třech sezónách?

 

 Je to mladý seriál a je vždy co zlepšovat a zdokonalovat. Velice chválím tisk výsledků po jízdě a předávání jezdcům,protože do té doby nebylo sdělování výsledků zrovna dokonalé. Dojem mi akorát při závodech kazila závist a odhodlání některých hledat špínu tam,kde není!

 

Která trať se Ti nejvíce líbí?

 

  Nejlepší byla Zbraslav. Tato trať je úzká,uskákaná a pěkně klikatá. Každá zatáčka je tam jiná a jízda tam byla nahraně. Kdo nejel rally,nepochopí

 

Naopak, která by v seriálu nemusela být?

 

  Mému autu nesedí,ale ostatním jezdcům se líbí vrchy typu Kdyně. Jedete rovinu a zatočíte na konci vlevo a pak zase rovinu a pak zatočíte vpravo. Je to fajn vidět silná auta jet rychle po rovině, ale jsou i lidé, kteří chtějí vidět závodění na každém centimetru. Kdyně a Vrchlabí by nemusely být v seriálu.

 

Tvoje sportovní plány pro příští rok?

 

  V sezóně 2011 bych rád navázal opět na rally,ale nevím jak to vyjde finančně a časově. Chceme s otcem zajet i na nějaký kopec a zazávodit si opět proti sobě.

                                            Děkuji za rozhovor Eda Patera

 

 

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007