aktualizováno | 11.02.2011 08:03:16 | edda | přečteno: 5242x
První varianta povinné reklamy

       Toto je I. varianta povinné reklamy v ročníku 2011. Možná je i opačná barevná kombinace. Bílý, či černý pruh musí být minimálně 12cm široký a můžete si ho připravit sami. Texty, popř. i bílou či černou tapetu na požadovaný pruh dostanete na přejímce v Mostě. II. variantu  / boky a zadní nárazník/zveřejníme později.  

 

 

 

Petr C. | 17.02.2011 10:08:26
Mám takový dojem, že je to poslední sezona vrchů a pak se bude jezdit jen a pouze Rallye Revival...
Jarda M. | 16.02.2011 21:57:50
Tomáši, jsem rád, že jsi zase v plné síle. Vím, že ses každoročně kolem pořádání Vrchlabí hodně naběhal, o tom není sporu. V letošním kalendáři Eda nepořádá Telnici, Prachatice a Hronov a myslím, že Ještěd vyřizují otec a syn Suchomelovi. Takže schvátila-li by Edu choroba, zbyly by 4 závody. Aspoň by někteří měli čas na starty v seriálech, kde je přístup k jezdcům slušný:-) (vím, žes tohle nepsal Ty). Ale chtěl jsem napsat něco jiného a nejen Tobě. K reklamě na seriál na autech. Před časem se tady na těch stránkách objevila informace o tom, že na konci sezóny každý vítěz třídy obdrží 30 000 KČ a první tři absolutně 50, 45 a 40 tisíc korun. Pod článkem se neobjevily žádné příspěvky, něco jako „díky, Edo“, asi se to zdálo málo, ale to je jedno. Hlavní je to, že aby Eda tyhle peníze sehnal, musí přesvědčit případné sponzory o určité úrovni seriálu. To že Edda cup my známe dobře a tudíž si Eda už reklamu dělat nemusí, je hodně krátkozraké. Jednotná reklama má zvednout úroveň seriálu i po formální stránce. Mnoho jezdců za námi chodí a žehrá, že seriál není nijak medializovaný. My si bohužel, nemůžeme poroučet, kde se o nás co objeví, ale pokud se seriál dostane do povědomí i díky výrazné reklamě na závodních autech, pak nebudeme muset nikoho nejdřív přesvědčovat, že nejsme kolotoče & houpačky. Čemu rozumím, Tomáši, je Tvůj argument, že Tvůj sponzor chce být vidět na předním okně. Když už je tak hodný, že Ti něco dává, možná bys mu mohl zkusit vysvětlit situaci a poprosit jej, jestli by se nespokojil s nějakou jinou plochou na Tvém autě, protože pak by měl šanci, že se Tvé auto s jeho reklamou objeví na fotografiích v těch časopisech, které tisknou informace o našem seriálu. Pokud bude trvat na čelním skle pro sebe, musí se spokojit s tím, že jej uvidí jen diváci na trati a návštěvníci fotogalerií na našich stránkách. I můj příspěvek nemá sloužit k rozvracení seriálu a jen jsem napsal svůj názor do okénka. P.S. Tomáši, těším se, až Tě v Mostě uvidím, měl jsem o Tebe strach. Jarda M., posunovač depa
Miloš | 16.02.2011 20:37:21
Žádný můj příspěvek nebyl nikdy napsán za účelem "rozvracení seriálu". Pouze jsem psal svůj názor do okénka "vložit komentář".
edda | 16.02.2011 18:43:29
Tos nám Rendy udělal velkou radost!!! Hned si dám becherovku! Miloši však jsem to sem psal, že bude to co mám na Subaru alá WRC
Rendy | 16.02.2011 17:47:20
Tomáši tento článek co jsi níže napsal je absolutně nejlepší příspěvek co kdo kdy napsal a ostatní co o tom blábolý pouze okolo a veřejně to nikdo nenapíše tak at si tě váží a hýčkají. Jinak Já s těmito podmínkami téže nesouhlasím tak jak uvedl i Miloš a proto se přijdu podívat pouze jako divák a tobě fandit. Jelikož tento Cup jsem měl hodně rád bohužel se to zvrhlo v co nemělo a proto bohužel pro někoho bohudík pojedu jiné seriály kde přístup k jezdcům je ještě slušný!
Miloš | 16.02.2011 16:07:43
Edo určitě je tvoje právo stanovit podmínky jaký chceš. A lidi prostě přijedou, nebo ne. Já jen děkuji že už to není bez reklamy dvojnásobek, 3600 za tratě který se mi fakt líběj dám, a jsem hodně zvědavej kolik lidí pojede s, a nebo bez. Ještě jsme asi všichni zvědavý na druhou variantu... Nepovažuj nás za nevděčný, jsme moc rádi že to pořádáš, a platíme ti za to. Za sebe můžu říct že kdybys přišel a zeptal se jestli nechci vozit tvoji reklamu, rád bych ti ji někam nalepil. Ale ve chvíli kdy je to nařízení, včetně velikosti, barvy a umístění, tak to promiň, ale ne, děkuji. Přál bych nám všem znovu sezónu 2008.
Dawe | 16.02.2011 15:57:27
Tomáši, my se nesnažíme o to aby se něco co nejrychlejc posunulo pryč, ale o to aby zde byli stále nové články a novinky aby se sem lidé každý den vraceli. :-)
Edda | 16.02.2011 14:03:32
to Petr - již se zde psalo, že pro vozy s RZ bude reklama sundavací...
Edda | 16.02.2011 14:01:46
Já jen mohu opakovat, že startovné 2600,- je pouze pro vozy s povinnou reklamu, pro ostatní 3600,-. Jinak NIKDO nebude připuštěn ke startu. No a až nebude v průměru 80 vozů na startu tak tento seriál končí!!! No a nám spadne velký kámen ze srdce, a budem se moci naplno věnovat seriálu typu Rallye, kde jsou všichni nadšený a je radost to pro takové lidi dělat.
tomas hank | 16.02.2011 11:28:54
Tak jsem tady znova.Nejdříve pro tu soukromou osobu.Když já jsem jezdil pod Fas a byl jsem s nima spokojený každý závod (pro soukromou osobu samozřejmě né) tak ta osoba se klouzala někde v blátě.Pro posunovače depa.Každý rok v komentáři se píše že děkují všichni za dobrou organ. někomu z tohoto cípu republiky.Tak že to asi celé také nezařizuje Eda.A doufám že se nebude Jarda za svůj komentář nikomu omlouvat jako za Prachatice do Berouna to mě hodně vadilo a jistě na základě toho se mi náhle zhoršil zdravotní stav.Jen tak tak jsem se z toho dostal.Rád bych si ještě zazávodil.Myslím že Eda má již dost velkou reklamu tak že není třeba ničit vzhled aut a naštvat svého sponzora který mi platí za reklamu.Já platím startovné!!Reklamu na závod samozřejmě podporuji,ale na mistech tomu určených a né jen určenou celoroční reklamu pro jednotlivce v kategorii Hoby kde se jezdí pro potěšení.Povinná reklama paří na bok a v rozměru odpovídajícímu serialu a závodu.Takovou nemají ani na MS.Komentář Jendy Kočíše plně podporuji až na ty ohřejváky.Jsem pro to nikdo nic neohřívat až na buřty.Ohřívání a pečení v depu to jistě zajistí J.Vávra.Plně očekávám s velkým napětím variantu číslo 2 která už měla být dávno na těchto stránkách.A doufám že jak začne diskuse tak se nebude dělat vše pro to aby se posunula co nekrychleji na druhou stránku.Tomáš Hank
Petr C. | 16.02.2011 09:57:59
Upřímně se mi také nechce lepit pruh na přední okno. Občas s tím přejíždím po ose... A zmenšovat si dobrovolně zorné pole? Ne ne nemám zájem!
Jirka | 13.02.2011 22:21:38
A Vy se mistře zamyslete, než něco napíšete!! Vy Misliteli:-)
bohan | 13.02.2011 21:58:59
přikláním se k názoru, že je blbost lepit to na okno. mam jako ostatni na okně dobovou reklamu a NEBUDU ji přelepovat čimkoli. je dobry a zažitý zvyk v celem světě, že je místo na povinnou reklamu nad nebo pod čislem. tak se nad tim zamislete panove.
MIREK.P- soukr. osoba | 12.02.2011 22:01:01
pro Jendu- FASem jsem myslel to, že u Edy se dá odjet skoro půl sezóny, za peníze které zaplatíš FASu ještě než vyjedeš (povolení stavby vozu,testování, měření hluku, licence, atd), a to nemluvím o hromadě dalších drahých zbytečností u nich předepsaných. A navíc organizační zajištění závodů dost pokulhává za úrovní závodů pořádaných Edou.
Pepíno | 12.02.2011 20:21:00
Reklama na předním skle se mi také nelíbí. Pokud bude možnost umístit reklamu nad číslo, nebo pod číslo, tak jak bývá zvykem, tak to uvítám. O nehořlavém prádle nemá cenu diskutovat, to je jasná věc. J.Srnský jr.
JendaK | 12.02.2011 13:06:57
Já vidím Jardo například ten zákaz nahříváků spíš ako zdražení pro mne jako závodníka. Protože sada jetých nahříváků stojí mnohem méně než sada nových pneumatik, pak ti stačí jeté tvrdší pneumatiky které nahřeješ a mužeš s nimy být konkurenceschopný za čtvrtinové náklady nových pneumatik. Ve výhledu na 3 roky mluvím o ušetřených desetitisících. Ale to jsem odbočil, o tom se tu nemluví. Jinak Jardo je zvykem nalepit sponzora závodu nad a pod číslo, tím se nezničí celková grafika auta a popřípadě nenaruší přání sponzora. A pokud se taky nemýlím tak v některých komentech jsi tu zrovna ty uváděl že například Benecko se nejede protože tam není parta například jako na Hronově která by to pořádala. Takže všechny závody Edda asi nepořádá. O Eddových zásluchách na celém tomto seriálu nebudu nikdy polemizovat, celé to je jeho práce a dílo a za to mu patří můj dík a obdiv, ale to neznamená že s ním budu ve všem souhlasit. Tohle se mi prostě nelíbí a nesouhlasím s tím, podle mne to nic neřeší a jen to bude dělat problém a zbytečně, koho tyto závody zajímají tak Eddu dávno zná, protože jméno si opravdu udělal a kdo ne tak nápis na okně mu stejně nic neřekne. Nápis firmy která pomohla uspořádat závod v regionu chápu. Např. reklamy v Prachaticích. A jak píšeš že to není sleva, tak je to v tom případě tedy sankce a to na mne dělá ještě horší dojem. Nehořlavé prádlo je dobrá věc, to beze všeho. Pokud se můj názor někomu dalšímu nelíbí, muže mne kontatkovat na mailu auto.kocis@seznam.cz
Jarda M. | 12.02.2011 11:59:21
Honzo, základní startovné je u dvoudenního závodu stále 2000 + 600 pojištění. Nálepka, jak Ty píšeš, není žádná sleva, naopak by jsi mohl vědět, že je obvyklé i na jiných závodech, že startovné bez povinné reklamy pořadatele je dvojnásobek řádného startovného. Protiřečíš si v kritice zákazu nahříváků, jestli jsem dobře pochopil, že to Ti vadí. Nahříváky byly zakázány právě pro zachování stejných podmínek pro všechny a každého. O tom, že máš něco proti nehořlavému prádlu, to snad nemyslíš vážně? Nebo peníze za nahříváky dáš a za nehořlavé prádlo Ti je to líto? Ohledně licencí, můžu jen říct, že jsou nutné k tomu, aby na Vás, účastníky závodu se mohlo pohlížet jako na sportovce a na nás jako pořadatele sportovního podniku. Je mi jasné, že Tobě jako závodníkovi může být jedno, co všechno musí být pořadatel postoupit, abyste Vy mohli v pátek někam přijet a v sobotu a neděli závodit. A možná byste se měli modlit, aby Edu nechytil slepák, nebo si třeba nezlomil nohu, protože já bych třeba neobíhal všechny ty úřady, ani kdybyste mým jménem měli oblepená auta kolem dokola odshora dolů. Jarda, posunovač depa.
JendaK | 12.02.2011 10:41:07
Pro MirkaP-soukr. osobu. Nevím co myslíš jako fujatá slova, je to Tomášův pravdivý humor. Nechápu co myslíš tím FASem, ale pokud beru nálepku jako slevu na startovném, tak základní startovné se vyšplhalo na 5200kč, zákaz nahříváků, do budoucna se tu mluvilo o jakých si licencích, nehořlavém prádle a podobně... Tímto ROZHODNĚ nesympatizuju s FASem, ani nechci říct že EddaCup nestojí za nic, ale bohužel se mu takovým opatřením a nařízením začínáme podobat a řeči o závodění pro každého znějí bohužel, už jen úsměvně. Honza Kočiš
Petr | 11.02.2011 16:34:11
Jen chci podotknout, že spousta aut má na čelním okně dobovou nálepku, nebo název svého týmu a také se mnozí jezdí svézt i na jiné, třeba rallyové podniky (viz. Rallye cup atd..)Něco na boku nebo místo RZ by možná nebylo od věci. Jen muj malý názor. Petr
Pavel Baum. | 11.02.2011 10:59:39
Nechci s nikým sympatizovat, ale počkejme i na možnou II.variantu polepů (rozměry, velikost) na bok a zadní část auta. Sám budu mít u nového auta (pokud to tedy dopadne … čas a Kč na dotažení do konce….) i tak už dost malé čelní okno na výšku bez polepu a navíc auto na RZ do běžného provozu! Pokud bude navíc možnost bezplatného zapůjčení na závod výše uvedené reklamy na čelní sklo, které nebude „na tvrdo“, neměl by to být problém, když nemám kromě sebe žádného sponzora a hlavně, uvidím na trasu, s již už tak malým oknem vpředu :o) Mějte se, Pavlik
Miloš | 11.02.2011 09:39:50
Chápal bych něco jako s reklamou 2500,- a bez reklamy 3000,- startovný... Ale za 5200,- třeba 8 kol v mostě? Jo, asi se přijedu na chvíli mrknout, pokud nebude vstupný pro diváky. Určitě je dost lidí kdo prostě chce jezdit Edda cup a bude za každou cenu, ale určitě je i dost lidí kdo chce jen jezdit. Omlouvám se za svůj nevhodný názor!
Jiri Fabian | 11.02.2011 09:38:07
Uprimne mi to take prijde divne, dat si na nejlepsi misto reklamu na zavod, ve kterem se plati startovne. Chapal bych maly trojuhelnik nekam na dvere...
Učitelka mateřského jazyka | 11.02.2011 08:49:33
Píše se zviditelnění, přece a účel.
Rendy | 11.02.2011 08:30:55
Tomáši plně s tebou souhlasím!!!Většinou promotérovi stačí 20cm x 50cm na dveřích u startovního čísla ,ale zvyditelnění tohoto typu bude nepřehlídnutelné a to je přeci ůčel!Já bych to polepil dokola všechny okna....
rosi | 11.02.2011 08:02:20
Stačí když tam bude jen ten nápis?pruh pod ním policajtům na přejezdu nevysvětlím:(
MIREK.P- soukr. osoba | 11.02.2011 00:14:16
Pane Hanku, nevolte taková fujatá slova, a vzpomeňte na dobu, kdy jsme pod FASem jezdili. Pokud si vzpomínám, tak andílkové vypadají úplně jinak...
adámek bohumír | 11.02.2011 00:06:53
nestačilo by Ti zadní okno?
Petr | 10.02.2011 23:50:58
Mám malé okno na tak velkou reklamu
tomas hank | 10.02.2011 23:40:28
Hnus.Co za to bude.Startovne O.FAS na tebe nema.Andilkove.Tom
Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007