aktualizováno | 11.03.2011 11:03:09 | edda | přečteno: 4395x
Představujeme nové partnery - PROTLUM
  Naše společnost byla založena v roce 2004 a zabývá se zakázkovou výrobou závodních tlumičů pérování, které jsou určeny především pro automobilové závody, ale také čtyřkolky, sněžné skútry, sportovní i retro vozy a prototypy.

  Majitel firmy Jindřich Křístek pracoval od roku 1992 ve firmě HP Sporting, která se zabývá výrobou sportovních tlumičů. Po dvanáctileté úspěšné spolupráci se rozhodl pro založení vlastní firmy, zaměřené především na výrobu závodních tlumičů s regulací.

  V roce 2004 začal vyvíjet první prototyp tlumiče s vyrovnávacími nádobkami a regulací útlumu. Tyto tlumiče úspěšně používal například Václav Fejfar ve své bugině. Během šesti let prošly tlumiče Protlum řadou inovací a díky tomu se řady našich zákazníků rozšířily kromě České Republiky i do zahraničí, např. Slovenska, Polska, Slovinska, Chorvatska, Rumunska, Francie, Německa, Rakouska…

  Koncem roku 2009 se firma Protlum přestěhovala do nových výrobních prostor. Současně s tím jsme rozšířili počet spolupracovníků a navýšili výrobní kapacity. I nadále je však naší prioritou individuální spolupráce a vstřícný přístup ke každému zákazníkovi. Naši zákazníci byli vždy na prvním místě a v řadě případů jsou i našimi přáteli.

  Firma Protlum se zabývá zakázkovou výrobou tlumičů pérování určených pevážně pro sport. V nabídce jsou tlumiče určené nejen pro motoristický sport, ale i pro čtyřkolky, sněžné skútry, stavby sportovních i retro vozů.

Motto: „Chceme vítězit s našimi zákazníky“
Staňte se jimi i Vy…

Jindřich Křístek, majitel firmy Protlum



Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007