aktualizováno | 07.04.2011 22:25:23 | edda | přečteno: 4643x
P O D Ě K O V Á N Í

    Vážení přátelé, velice rád bych Vám jménem celého org. týmu chtěl poděkovat za Vaše maily, sms a telefonáty! Moc to člověka po měsících stresu a čtyřech dnech nespaní potěší!! Sice se snažil nějaký " jac" nám toto potěšení celý den kazit, ale mezi tím vždy přišlly dva, tři děkovné maily, tak  neměl šanci a my cítíme zadostiučinění! Dovolím si se souhlasem autora zveřejnit jeden mail -

 

Vy zatracená bando,
 je čtvrtek a já jsem od pondělka nic pořádného neudělal.Pořád mi chodí do dílny kamarádi.Jedni mi brečí na rameni,že"Prahu" nejeli a ti druzí jsou horší,protože ti jeli a s těmi prokecám celé dopoledne.Navrch musím do Berounky porychlit motor svojí Lady,vylepšit podvozek a sehnat aspoň tripmaster.To abych aspoň občas jezdil po určené trati a stíhal časovky.Jak mám stíhat do toho všeho se ještě živit prací?Navrch ta bezprecedentní troufalost pozvat Doda Studeniče!Po pár panácích na Živohošti jsme pohovořili,slovo dalo slovo.A protože podání ruky je závazné,tak jsem musel v úterý do Bratislavi za Dodem a přivezl jsem od něj okruhovou Ladu VFTS .No jo, sbírka se rozrůstá.Takže Edo,holky a kluci,Romane,Jardo,Dvořáku,Kotku,Cihelko a vůbec vy bando jedna, takhle využít mé drogové záležitosti na počmáraných autech a partě kolem nich je neslušné.Už končím,protože mi zrovna volá Láďa Křeček jaké to bylo? A já sakra musím přiznat,že super,super,super.Takže čau a snad je Vám jasné,že na Berounce se Vám pomstím.Pá pá Tomáš Drásta
  OVŠEM opravdová bomba nakonec - směji se tomu již snad 15min!!!!
  Odpoledne jsem zveřejnil loňský geniální kousek nepřekonatelného Jardy Malíka, to co nám provedl na apríla - a on ten Tomáš to zbaštil i letos po roce!!!! Má představa jak to čte zrovna Tomáš a domnívá se, že je to pravda... mi asi nedá dnes spát:-)))))
 On je přesný příklad, legend, těch pro které to děláme - Na rozpravě neposlouchá, články nečte, ale prolítne a pak.... :-))))

 

Edda | 08.04.2011 16:01:53
Poslední větu mi dnes na 100% potvrdil Franta Fadrný, když mi ráno sjel, co jsme se posr... Jinak mu přeji za celý org. tým rychlé vyřešení zdrav. problému a brzký návrat mezi nás:-)
Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007