aktualizováno | 04.05.2011 12:26:11 | edda | přečteno: 4535x
Prachatice - Tisková zpráva č.3
 

Prachatice – Libínské Sedlo – tisková zpráva 3

 

Pro jezdce, mechaniky i diváky bude mezi startem a začátkem servisního parkoviště umístěn velký stan, který pojme cca 200 lidí, kde bude zajištěno občerstvení a to včetně teplých jídel. V tomto stanu budou probíhat i administrativní a technické přejímky. Na stejném místě bude stát i bar, kde budou podávány míchané nápoje.

Ve spolupráci s Českou pojišťovnou je připraven i doprovodný program pro děti - soutěž "Namaluj své oblíbené autíčko" - děti mohou namalovat nebo vyrobit své oblíbené autíčko a přinést jej na stánek České pojišťovny, který bude umístěn vedle stanu s občerstvením. Autoři výtvorů budou odměnněni drobností, odpoledne bude vyhlášena soutěž o nejlepší výtvor, vítěz pak získá větší dárek. Děti mohou malovat i na místě ve stánku České pojišťovny. Dále bude na stánku České pojišťovny probíhat soutěž pro dvojice dětí - závody autíček na dálkové ovládání.

Pro ty starší, ale i dospělé bude připravena velice zajímavá atrakce. Jedná se o simulátor závodního vozu, který věrně simuluje chování závodního auta, včetně přetížení při rozjezdu a brždění a včetně odezvy při řízeném smyku.

Upozorňujeme že jsou ještě volná místa v hotelu Albatros, neváhejte a včas si ubytování objednejte.

 

Za realizační tým Pavel Pelikán – zástupce ředitele závodu

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007