aktualizováno | 21.05.2011 18:28:24 | dawe | přečteno: 4883x
Ubytování Kdyně

   Kromě přilehlého autokempu nabízíme ubytování i v penzionu JANKA.

 Pro účastníky závodu 10%sleva

Pension Janka se nachází ve středu městečka Kdyně. Kdyně je vzdálena pouhých 6 km od českoněmecké hranice Všeruby-Neuaigen. Typická kopcovitá krajina s hlubokými lesy, která městečko obklopuje, je ideálním místem pro rekreaci i krátkodobý odpočinek a nabízí svým hostům příjemné prostředí v romantické krajině okolí města Kdyně.

Pension Kdyně ubytování Janka :
Penzion Janka nabízí ubytování ve dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky o celkové kapacitě 50 lůžek.Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou se sociálním zařízením, televizi se satelitním příjmem, minibar. Provoz penzionu Janka je celoroční a po celý rok dostupný autem. Pro ubytované hosty možnost parkovánív areálu penzionu. Ubytování je možné i s domácími mazlíčky.

Ubytování Kdyně penzion Janka :
Pension Janka je často využíván k ubytování při cestách do SRN, na Chodsko a Šumavu. Do města Kdyně je dobré vlakové i autobusové spojení. V místě možnost celodenního stravování, minutková kuchyně, bohatý výběr nápojů. 15 Km od objektu je možnost lyžování.

Kdyně ubytování penzion Janka :
Okolní krajina je ideální pro všechny druhy turistiky, vtěsné blízkosti Kdyně, zmiňované od roku 1369, stojí řada významných památek, především zřícenin hradů Rýmzberka a Nového Herštejna. K návštěvě vybízí vyhlídková věž, cyklostezky, koupaliště, bowling, tenis, jízda na koni, rybaření. Nedaleko golfové hřiště. Museum, synagoga, kostel. Průmyslovou tradici Kdyně zahájila již před rokem 1697 kdyňská přádelna, která byla svého času první v Čechách i v celém Rakousku-Uhersku.

 Adresa:
Penzion Janka
Vodní 117
Kdyně 34506
Česká Republika
Tel: +420-222 532 534 begin_of_the_skype_highlighting              +420-222 532 534     

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007