23.05.2011 10:08:13 | edda | přečteno: 5028x
Pozvánka do Telnice
 

Pozvánka do Telnice, ČM ZAV.

 Ve dnech 28. a 29. května se na trati z Telnice směrem na Petrovice koná další závod Českého mistrovství závodů automobilů do vrchu. Trať je dlouhá 2800 metrů s převýšením 162 metrů. Účastníci Českého mistrovství ZAV se na tuto trať vracejí po delší přestávce, jelo se zde při prvním ročníku v r. 2008 a většině jezdců se trať líbila . Pořadatelsky závod zajišťuje AMK Osek, poprvé v našem seriálu.

 V současné době mezi přihlášenými nechybí nikdo z jezdců bojujících o umístění na předních příčkách jednotlivých tříd , takže i diváci se mohou těšit na rychlé jezdce, zajímavé stroje a napínavé boje o zlomky sekund. Pozornost bude upřena zejména na výkon ústeckého Honzy Vávry s přepracovanou špičkovou Fábií TDI a také na výkon trojnásobného mistra Radima Macha, kterého letos čeká zřejmě boj o titul, jaký nepamatuje. Po čtyřech závodech figuruje na devátém místě s pouhými 8 body ze sobotního závodu v Prachaticích.

 Závodní program je po oba dny stejný. První ze dvou tréninkových jízd začíná v osm hodin. První závodní jízda startuje v půl jedné, druhá ve tři. Je samozřejmě možné, že se časový harmonogram může operativně měnit podle průběhu závodu.

 Pořadatelé i jezdci diváky srdečně zvou a zároveň prosí o důsledné používání vlastního rozumu a bezvýhradné respektování pokynů pořadatelů a nevstupování do zkázaných prostor.

 Zájemcům o podrobnější informace o závodu a celém seriálu slouží webové stránky www.edda.cz/mscrdovrchu . Na závodech je pro příznivce Edda cupu zdarma distribuován tištěný průvodce sezónou.

Roman L | 23.05.2011 12:01:32
Po telefonickém rozhovoru s Honzikem a shlédnutí nového zbarvení jeho fábie je opravdu na co se těšit!!! Hlavně Václav na startu bude zase mít radost :-)
Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007