aktualizováno | 29.05.2011 18:25:19 | dawe | přečteno: 4937x
Telnice, sobota, bleskovka

 Skončil první závodní den telnického víkendu. Již bezproblémový průběh tréninků dával tušit, pohodový průběh závodu. Organizace pod vedením ředitele závodu Vládi Krejčího a vedoucího tratě Honzy Linharta běžela jako na drátkách, nedošlo k žádným haváriím, jen dvě odstoupení způsobené technickou závadou a tak mohla být dokonce vypsána třetí závodní jízda. Všichni, kdo nepřijeli, mohou jen litovat, ani slibované antizávodní počasí nepanovalo, všechny jízdy se odehrály na suchu.

  SE 1600

 První místo pevně hájil Mirek Pribula před Jaroslavem Fikotou, třetího Civica na stupně vítězů dovezl Aleš Polanecký.

  SE 2000

 Za jasně prvním Michalem Slováčkem na Civicu se na následujících třech místech po každé jízdě měnilo pořadí. Nakonec druhý skončil Martin Čábela na ITR před Tomášem Hankem na Acuře, který předstihl čtvrtého Láďu Klokočku o 7 setin sekundy!

  SE +2000

 Jiří Hák vítězný, za ním skončil Zdeněk Hořánek, oba na Lancerech, když Martin Lev na Subaru neudržel svůj náskok na Zdeňka z první jízdy.

  E1 1400

 Zvítězil famózním výkonem Miroslav Černý na Š 130 L, spojením jezdeckého umění, výkonného auta a znalosti tratě vznikla nepřekonatelná kombinace potvrzená časem, který by byl vítězný i ve dvoulitrech. Na druhém místě skončil Martin Maderák na Swiftu před Radimem Machem na stejném typu vozu. Čtvrtý skončil vítěz juniorského poháru Lukáš Kubíček na škodováckém pick-upu.

  E1 1600

 Dvojice Hond z Motor ART Racingu obsadila dvě první příčky, zvítězil Jarda fikota jr. před Petrem Krejzou. Třetí skončil Zdeněk Tichý na Pumě opravené po prachatickém extempore.

  E1 2000

 Honzovi Součkovi na Focusu bohužel nepřijel žádný soupeř.

  E1 +2000

 Nádherná bitva a vrchol dne. Souboj tří aut rozdílných koncepcí, lehkého malého Lotusu, upraveného Lanceru a spektakulární naftové Fabie 4x4 byl strhující od první do poslední jízdy. Pořadí v jednotlivých jízdách: 1.jízda Suchomel, Vávra, Kučera, 2 jízda Vávra, Suchomel, Kučera, 3. jízda Kučera, Suchomel, Vávra. Nakonec o necelé 4 desetiny zvítězil Lukáš Suchomel před Tomášem Kučerou, který o 11 setin sekundy porazil Jana Vávru.

  H 1300

 I přes technické problémy, které se týmu podařilo vyřešit, zvítězil Josef Srnský jr. na Š 130 LR, před Jaroslavem Vosmekem na stejném typu. Třetí na Škodě Rapid dojel Luboš Krameš.

  H 1300P

 Michal Šmíd na Š 130 RS porazil Přemysla Šebka na Škodě 120 S.

  H 1600

 Zvítězil Pavel Maier na Fordu Escort Mk.I, druhý na Peugeotu 205 byl Miroslav Šenk, třetí skončila vítězka dámského poháru Katarína Rozsívalová na Hondě CRX.

  H 2000

 Jasně rozdané karty pro vítězného Ivo Krále na Golfu před Edou Paterou na Alfě 75.

  H +2000

 Krásnou likérovou „šest pětatřicítku“ dovezl pro první místo Robert Kacálek, před druhým BMW a nejlepším youngtimerem Ládi Rosičky. Audi 200 Quattro na třetím místě pilotoval Václav Roll.

 

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007