aktualizováno | 20.06.2011 16:45:24 | edda | přečteno: 4844x
Pozvánka do Vrchlabí
 

Pozvánka do Vrchlabí

  O nadcházejícím víkendu se účastníci Českého mistrovství ZAV sejdou ve Vrchlabí, aby po dva dny bojovali se soupeři a časomírou již v pátém letošním závodě.

  Závod z Vrchlabí na Benecké ani původně v kalendáři nebyl, ale dvojice patriotů Tomáš Hank a Petr Janoušek se rozhodli jej uspořádat a udělali tak radost asi osmdesátce jezdců, kteří se zde rozhodli startovat.

  Známá trať z Vrchlabí na Křížovky je dlouhá 3 800 metrů s převýšením 204 metrů. Jak už jezdci z minulých ročníků vědí, čeká je rychlá a nebezpečná trať. Z důvodu bezpečnosti jsou na trati instalovány čtyři retardéry.

  Program závodů je po oba dny stejný. V osm hodin ráno začíná první ze dvou tréninkových jízd. Do vlastního závodu odstartuje první vůz v půl jedné. Po dvou závodních jízdách, které na sebe plynule navazují se v prostoru depa uskuteční slavnostní vyhlášení vítězů jednotlivých tříd a vypsaných pohárů.

  Pořadatelé, CarsMax sr.o., a jezdci Edda cupu zvou srdečně diváky a všechny příznivce rychlých aut a prosí je o disciplinovanost při sledování závodů. Nutností je respektování pokynů traťových pořadatelů a využívání vyznačených diváckých prostorů. Pro diváky je na místě zdarma distribuován Průvodce sezónou, podrobnější informace, startovní listinu a mnoho zajímavostí najdou diváci na oficiálních stránkách ČM ZAV www.edda.cz/mscrdovrchu/index.php.

 

Tomas | 21.06.2011 00:11:29
Pokud mate nekdo zajem, nabizim ubytovani v Horejnim Vrchlabi cca 800m od depa..Klidne misto s parkovanim primo u objektu, vlastni socialni zarizeni a spolecna kompletne vybavena kuchyne. Vice informaci na www.penzionriverside.cz nebo primo na tel 775151900
Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007