aktualizováno | 22.08.2011 17:28:22 | edda | přečteno: 5617x
Tisková zpráva - Pivovar Svijany
 

SVIJANY PRIX JEŠTĚD 2011 IV. Ročník

  Již počtvrté se uskuteční závod do vrchu na Ještěd. Podnik se uskuteční v sobotu 27. srpna 2011. V dopoledních hodinách bude probíhat trénink a ve 12.30 odstartují závodní jízdy. Závod bude probíhat v úseku Křižany – Výpřež. Diváci se mohou autem dostat od Liberce až k cíli na Výpřeži anebo dojet k depu od Křižan či Světlé pod Ještědem .

  Hlavním partnerem podniku je Pivovar Svijany. Pivovar Svijany připravil kvalitní zázemí pro tuto akci. Zejména o dobré občerstvení nebude nouze, hlavní stánek pivovaru Svijan najdete u startu, menší v cíli. Zde kromě různých dobrot budete moci ochutnat nepasterizované svijanské pivo a a samozřejmě i nealkoholické. O navození té správné atmosféry se budou starat čtyři dívky v barvách svijanského pivovaru.

  Trať měří 2,8 km a rekord tratě 1:34,9 drží na formuli Lotus Aleš Mlejnek, který  bude startovat i letos. Představí se i závodníci v barvách pivovaru SVIJANY. V nejsilnější třídě E1+2000 to bude leader třídy Tomáš Kučera, Petr a Lukáš Suchomelovi a v nejsilnějších sériovkách Michal Dvořák.

  Do závodu jsou přihlášeny jak superrychlé speciály např. Lotus Elise, BMW M3, Mitsubishi Lancer Evo IX, tak řada unikátních historických vozů např. Škoda 200 RS, Audi Quattro, Škoda 130 LR.

  Jménem pivovaru SVIJANY zveme všechny příznivce motoristického sportu k atraktivní podívané.

 

 

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007