aktualizováno | 08.11.2011 10:50:10 | edda | přečteno: 7581x
Představujeme nového partnera

o nás

Společnost FOKUS optik byla založena v roce 1991 a v současnosti je největší společností v oboru oční optiky na území ČR. Svých 91 provozoven má rozmístěno ve více než 45-ti městech po celém území republiky. V hlavním městě je v současné době 26 provozoven.

ředitelé FOKUS optik Firma je ryze českou společností, která je vlastněna českým kapitálem, řízena českým managementem a orientována na českého zákazníka.

V nabídce nechybí široký výběr cenově zajímavého a pro českého zákazníka snadno dostupného zboží. Díky nové spolupráci s italskou firmou LUXOTTICA - můžeme náročnějším zákazníkům nabídnout i módní hity značek Ray Ban, DKNY, Dolce E Gabbana, Versace, Bvlgari, Prada, Vogue, Versus, Polo, Ralph Lauren, Ferragamo, Arnette, Killer Loop.

Od dalšího italského producenta firmy Safilo dovážíme značky Carrera, OXYDO a Blue Bay

Tradicí se staly zajímavé reklamní a slevové akce pro naše zákazníky a tisíce našich klientů využívá výhodných věrnostních nabídek programu RENOME, CETELEM, ČS a jiných společností.

K péči o naše klienty je připraveno více než 400 kvalifikovaných zaměstnanců, kteří všem při výběru rádi pomohou a poradí.

Kvalita práce je postavena na systému zpracování brýlí v moderně vybavené centrální dílně, podpořené několikanásobnou výstupní kontrolou.

centrála FOKUS optik Angažovanost firmy FOKUS optik podtrhuje dlouholetá podpora školy pro nevidomé a slabozraké v Brně a sponzoring na poli sportu. Již několik let firma pořádá sérii amatérských turnajů v beach volejbalu. Dále sponzoruje mistra Evropy v automobilových závodech do vrchu pana P.Vojáčka, který svými výkony šíří dobré jméno firmy po celé Evropě.

Cílem společnosti je udržení přízně našich spokojených zákazníků, zvyšováním kvality obsluhy, nabídky zboží a celkové úrovně přístupu k našim klientům.

 

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007