14.12.2011 09:24:58 | edda | přečteno: 5377x
Při druhém víkendu Trophée Andros v Andoře se blýskl Alain Prost s Lodgy

  Zatímco úvodní závod oblíbeného  zimního šampionátu obládl Panis s Fábií, tentokrát se zástupcům české značky až tak výborně nevedlo. I když dvě třetí místa v  obou  finálových závodech nejsou zcela špatná. Nicméne  vítězství tentokrát patřilo vozu MIni a Dacia Lodgy Glace.

  První jízdu ovládl Jean-Philippe Dayraut s vozem Mini Countryman před Alainem Prostem s dalším zcela novým vozem Dacia Lodgy Glace. Další dvě místa pak patřila dvěma  fábiím. V jízdě druhé své stříbro ještě vylepšil nestárnoucí  Prost a dokonce vyhrál, takže byl nejlepším  z celého víkendu. Tím se zároveň posunul na těsně druhou pozici v průběžném pořadí, kde ztrácí jediný bod na vedoucího jezdce. Ještě o ten kousíček lépe je na tom totiž lépe vítěz první jízdy Jean-Philippe Dayraut s Mini. A to v druhém  finále v Andoře dojel  až  sedmý.

  Také v závěrečném finále patřilo Fábiím třetí a čtvrté místo. Olivier Panis pak klesnul z průběžně vedoucí příčky  na místo třetí, když ztrácí  čyři body na příčku první.

  Více na - http://www.motormix.cz/zavody-ostatni/pri-druhem-vikendu-trophee-andros-v-andore-se-blyskl-alain-prost-s-lodgy.htm

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007