aktualizováno | 17.12.2011 22:32:55 | edda | přečteno: 5257x
Rozhovor s Tomášem Nerudou
 

R O Z H O V O R

Jak hodnotíš průběh sezóny, co se týče Tvého výkonu?

    Možná se malinko zlepšuji, ale je to velká bída. Přes to nejsem úplně nespokojen. Na začátku jsem řekl, že když nepřivezu pohár končím. Dojel jsem jednou na bedně v druhým závodě, před Srnským. To mě nabudilo. Byl to pouze věnec, věnce jsou k ničemu, každého štvou. Pohárek i malý je lepší. Jednou jsem málem pojel Adámka, ale v poslední zatáčce jsem to zbořil. A v Hradci mi pohár utekl o 5 setin. Kluky z poháru do 1300 pojíždím skoro všechny. Jsem v zásadě spokojený. Nejezdím na ocase a rád, že jsem to závodění zažil.

 

Co Tě nejvíce v seriálu potěšilo?

    Jsem rád, že něco takového děláte s takovým nadšením.

 

A naopak, co zklamalo?

    Zlepšovat se dá cokoliv. Myslím že to je na úrovni, ale chybí pořádné ozvučení. Když něco říkáš tak to musí být slyšet.

 

Kde se se Ti nejvíce líbilo?

    Ten kopec u Varů. I když tam nebylo moc aut. Mě se líbí tam kde neprší.

 

 

Kdybychom museli jednu trať vyřadit, kterou by jsi zvolil?

    Hradec – to je o ničem. Nejsem žádný závodník, ale to jsou parkový cesty. Vyměňte to za Sosnovou nebo udělejte kopec jako Šternberk. Pořádně dlouhý, ať se svezeme, když už se to dělá.

 

Plány do další sezóny?

     Musím sehnat prachy. Když je neseženu nejedu. Chtěl bych jet všechno a zlepšit se. Užít si to. Nebourat. Učit se závodníkem. Bejt na bedně.

 

Roman L | 20.12.2011 16:55:03
Tome o nic nejde :-)diskuze je od toho aby se diskutovalo,a každý má svůj názor na tom není nic špatného. Veselé vánoce a hodně uspěchů v novém roce.
Mirek P | 20.12.2011 12:07:43
Tak to jsme Tome rádi, a těšíme se na ty Tvé bedny. A dovolte ještě malou poznámku k těm věncům. Je třeba si uvědomit, že Stanislav Volejník, velký vzor některých našich jezdců trval na opakování ceremoniálu jen proto, aby mohl dostat věnec!
neruda | 20.12.2011 09:46:44
Ano věnce k autosportu patří. Já asi zaslech jen ty, co na ně nadávali. Bydlím v podkroví a na šikmý stěny se to blbě věší. Asi bude dobrý když to zůstane tak jak to Eda dělá půl na půl, je to zpravedlivý. Musím zkrátka na bednu v prvním závodě, kde jsou poháry. Blbost - musím na bednu v obou závodech, abych měl obojí. BYL TO JEN NÁZOR. V životě bych nehodil věnec organizátorovi zpátky. Zas tak nerad je nemám. To se nedělá - je to jako výsměch jeho práci. Tomas Neruda
Roman L | 19.12.2011 07:26:03
Ahoj,nechci se nijak nikoho dotknout ale jak píše Mirek tak věnce k motorsportu patří,nebo budeme naším dětem a vnoučatům vyprávět ,,oni už vavříny nesbíraly,je zajímali jenom půlmetrové poháry "??? Věřte nebo ne,ale osobně si myslím,z toho co jsem za ta léta naposlouchal po depu a jiných závodech že je to tak půl na půl.Jarda v tom není sám,taky jsem se za ně u Eddy přimlouval.
Mirek P - TK | 18.12.2011 21:03:31
Také jsem byl pro věnce, protože vždy k motorsportu patřily.
Jarda | 18.12.2011 08:25:37
Za ten věnec se omlouvám, je to asi moje vina, přemlouval jsem Edu, ať taky někdy dáváme věnce místo pohárů, věděl jsem totiž, že Láďa Klokočka si věnec přeje, aby si ho mohl pověsit do garáže a poprvé, když letos byly věnce, tak skončil čtvrtý, orodoval jsem u Edy, aby byly věnce ještě jednou, tak nechtěl, že Ivoš Král mu věnec po vyhlášení hodil zpátky, že věnec nechce, nakonec jsem Edu přemluvil, myslel jsem, že je to výjimka, netušil jsem, že je k věncům, tak všeobecný odpor a každého štvou. Jarda M., posunovač depa
Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007