aktualizováno | 21.12.2011 14:16:51 | edda | přečteno: 5182x
Rozhovor s Františkem Fadrným
 

R O Z H O V O R

 

Franto, nějak jsi se nám vytratil?

  Ano, mrzí mě to moc, ale je to z důvodu nemoci. Snad mám nejhorší za sebou a rád bych příští rok kluky někde potrápil... Na podzim jsem to zkusil jako předjezdec na Rallye Vltava, tak snad to půjde...

Sleduješ vývoj v našem seriálu?

  Samozřejmě, jsem na vašem webu třikrát denně! Co se týče naší třídy, udivil mne pokrok Pavla Maiera, když porovnám jeho časy z předloňska a nyní....

  Také mám radost z toho, že jde seriál stále kupředu a díky pečlivé přípravě organizátorů, v době kdy většina seriálů zkomírá, je u nás stále pěkná účast.

  Jediné co bych doporučoval měnit v tomto seriálu je možná účast spolujezdců... Po dlouhé kariéře soutěžáka mi to kecání mojí manželky Libušky do řízení chybí...:-)

V jaké je kondici Tvá Lada VFTS?

  Tak Laděnka dostala k Vánocům nové srdce, které skvěle zrepasoval Jarda Vančík. Tak doufám, že bude tlouct zdravě a tvrdě dlouho...:-). Také jsem zakoupil pro případnou účast na Revivalech, kterým velmi fandím, krásnou a zachovalou Ladu 2105. Rád bych s ní startoval již při jarní RPR.

A závěrem?

  Rád bych popřál všem příznivcům tohoto seriálu klidné a pohodové Vánoce , hodně sportovních úspěchů v novém roce a hlavně hodně zdraví!

 

Ahoj všem Franta Fadrný

 

 

 

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007