aktualizováno | 13.01.2012 09:58:42 | edda | přečteno: 5153x
Rozhovor s Mírou Šenkem
 

R O Z H O V O R - Míra Šenk

 

 

  Jak hodnotíš průběh sezóny, co se týče Tvého výkonu?

  Zjistil jsem, že mám na to, abych bojoval o stupně vítězů. K tomu mi chyběla správná technika. Svojí 205tku jsem neměl hotovou a vlastně doposud se na ní pracuje a ta půjčovací si občas postavila hlavu. Takže vlastně mohu být rád, že jsem v H1600 dosáhl po 3 dojetých závodech na celkové páté místo. Pak jsem ještě v týmu Martina Kožmína testoval dieselovou Fabii ve skupině E1-2000 a myslím, že i Honza Souček ze mě měl trochu vítr . Tam jsem odjel také 3 závody a celkově jsem skončil šestý. Tak si říkám, co bych vlastně mohl chtít víc? Vyzkoušel jsem si víc aut, takže jsem celkem spokojený.

 

Co Tě nejvíce v seriálu potěšilo?

  Těší mě ta parta lidí okolo Edy, která pro nás závody pořádá a perfektní kamarádská atmosféra mezi všemi závodníky.

 

A naopak, co zklamalo?

  Nevzpomínám si, že by mě něco zklamalo. Líbí se mi závody kde se jede systémem rally, takže bych uvítal více takových závodů.

 

Kde se Ti nejvíce líbilo?

  Mám rád tratě, které více připomínají rally a které jsou delší, nemusím ty krátké kde ani nestačíš ohřát gumy a už jsi v cíli. Takže je vezmu od nejoblíbenější - Bečov, Benecko, Beroun, Telnice, Kdyně, Ještěd, Chuchle, Živohošť atd. Určitě pěkná trať letos bude Řevnice – Mníšek.

 

Kdybychom museli jednu trať vyřadit, kterou by jsi zvolil?

Hradec Králové.

 

Plány do další sezóny?

  Mít dobře připravené auto, konečně začít dojíždět a co nejvíce šlapat na paty Pavlovi Maierovi a Davidovi Paterovi.

  Jinak všem přeji hodně jak závodních, tak soukromých úspěchů v roce 2012 a ať se opět všichni sejdeme ve zdraví na závěrečném vyhlášení sezóny 2012.

 

 

 

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007