aktualizováno | 14.04.2012 10:35:20 | edda | přečteno: 5665x
Zajímavost.......

Karel Abraham jménem ČSMS promlouvá k fandům motokrosu.

VÁŽENÍ PŘÍZNIVCI MOTOCYKLOVÉHO SPORTU A ZEJMÉNA MOTOKROSU!


Rád bych Vás všechny co nejsrdečněji přivítal před prvním velkým podnikem INTER MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY MOTOKROS 2012, kterým startujeme sezónu závodů pod hlavičkou Českého svazu motocyklového sportu (ČSMS).

Jsem velmi rád, že první “Velká republika” odstartuje právě ve Vranovském žlebu, tedy na trati, která má dlouhou a zajímavou historii a současně splňuje ty nejnáročnější požadavky pro tak krásnou disciplínu, jakou je motokros.

Velmi mne těší přístup vranovských pořadatelů a jsem potěšen jejich entuziasmem a nasazením, které vložili do přípravy tohoto podniku. Celý seriál INTER MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY MOTOKROS 2012 by se měl stát vlajkovou lodí závodů pořádaných pod hlavičkou Českého svazu motocyklového sportu.

Ale není vše jen o motokrosu. ČSMS je českou sportovní autoritou pro všechna motocyklová odvětví, jakými jsou silniční závody motocyklů, závody na přírodních okruzích, soutěže endura, závody supermota, ploché dráhy a doufáme, že v brzké době i trialu a sportovní mototuristiky. Naším zájmem je, po letech stagnace, pomoci všem odvětvím motocyklového sportu a zbavit je „puncu popelky” mezi sporty v České republice. Naše kroky povedou k výrazné medializaci všech podniků, které se jedou pod hlavičkou ČSMS, a to mimo jiné i díky mediálnímu partnerství s TV NOVA.

  Více na -  http://www.motormix.cz/moto/31108-karel-abraham-jmenem-csms-promlouva-k-fandum-motokrosu

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007