14.05.2012 09:47:40 | edda | přečteno: 5478x
Zpráva technického komisaře
 

Zpráva technického komisaře.

 V Sosnové bylo řešeno několik prohřešků proti předpisům ještě před závěrečnými prohlídkami. Vozidla jezdců P. Krejzy a E.Patery neměla odstraněné závady zapsané v technické kartě. Vzhledem k lehčí povaze závad (chybějící zakrytí otvorů po světlech a nezakrytá ostrá hrana u Hondy P.Krejzy, a nefunkční světlomety u Peugeota E. Patery) byla věc vyřešena domluvou a dohodou s oběma jezdci, že pokud vše nebude do Kdyně odstraněno, nebudou připuštěni do závodu.

 Byla provedena kontrola odstranění závady na minule penalizované Hondě M. Čábely, při níž bylo zjištěno, že odstraněné výztuhy ve dveřích byly odpovídajícím způsobem dováženy.

 V průběhu závodu bylo shledáno, že Favorit L. Skalického jr má v interiéru odstraněnu část odhlučňovacích materiálů. Po zjištění, že se podobný prohřešek objevuje na více vozidlech, a po poradě organizačního týmu nebylo přistoupeno k postihu. Celá kauza bude ještě v nejbližší době na našich stránkách podrobněji rozebrána, a bude upřesněn postup následujících kontrol.

Po závodě proběhly ještě prohlídky těchto vozidel:

806 – M. Strnad – jedno z vozidel, kde je odstraněna část tlumících materiálů

718 – P. Kubíček – bez závad

240 – P.Maier – bez závad

200 – J. Srnský – bez závad

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007