aktualizováno | 17.05.2012 10:55:22 | edda | přečteno: 6231x
Info od partnera - Motormix
 

Šestice posledních MOTORMIXů čeká na internetu.

 

Motoristický televizní magazín Motormix nabízí od úvodu letošního roku nikoliv dva, ale hned šest posledních dílů na oficiálních internetových stránkách pořadu www.tvmotormix.cz nebo také www.motormix.cz. V každém z těchto dílů je tradičně několik různých reportáží, obvykle z různých akcí a z různých motoristických disciplín.

 

V posledních dílech je možné vidět mimo jiné Baja Italia, která se letos opět ponořila i do atraktivních a vyhlášených brodů, či úvodní letošní trucktrial na dřívějším tankodromu v Milovicích nebo start autokrosové sezóny v Humpolci. Dále pak Valaškou rallye, Rallye Vrchovina, či Lužickou rallye. Nechyběl ani závod Freestyle nebo Motosalon v Brně, Dále Brněnský Drak, který odstartoval novou vrchařskou sezónu, či rakouský Rechberg, závod ME do vrchu. Neméně atraktivní byla i reportáž ze závodů ledové ploché dráhy, či z motoskieringu, autoskieringu nebo také ze závodů sněhových skůtrů. Motormix přinesl také novinky k právě odstartovanému evropskému šampionátu trucků i řadu dalších reportáží,“ naznačuje a zve tradiční i nové diváky šéfredaktor pořadu Pavel Jelínek.

 

Odkazy na stažení posledních dílů pořadu ZDE:

 

www.motormix.cz/video/motormix_duben03.wmv

www.motormix.cz/video/motormix_duben02.wmv

www.motormix.cz/video/motormix_duben01.wmv

www.motormix.cz/video/motormix_brezen02.wmv

www.motormix.cz/video/motormix_brezen01.wmv

atd

 

Stačí kliknout na tlačítko play nebo „ulož jako“. MotorMIX je jinak také vysílán v lokálních a regionálních televizích v různých městech celé republiky.

Brzy se pak na stejném místě v sousedství posledních dílů objeví nejnovější květnový díl.

 

 

 

Kontakt na redakci : Mobil : 732 223456

Tisková informace pořadu MotorMIX 2012 květen

V Brně 15. května 2012

 

Email : tvmotormix@seznam.cz , pavel@motormix.cz

Web: www.tvmotormix.cz

www.motormix.cz

 

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007