10.06.2012 16:27:56 | edda | přečteno: 5471x
Pozvánka do TELNICE
 

Pozvánka do Telnice.

 České mistrovství závodů automobilů do vrchu pokračuje o víkendu 16. a 17. června dalším závodem. Závodníci Edda cupu se sjedou už v pátek do Telnice, aby v sobotu a v neděli sváděli boj se soupeři a časomírou na tarti dlouhé 2800 metrů ze Zadní Telnice směrem na Petrovice. Závod pořádá AMK Osek podle regulí a standardů ČM ZAV.

 Pro závodníky začíná program závodního dne v půl osmé rozpravou. V půl deváté začíná první ze dvou dopoledních tréninků. Po polední přestávce v půl jedné začne první ze dvou závodních jízd. Zhruba do hodiny po skončení druhé závodní jízdy následuje slavnostní vyhlášení a předání pohárů nejúspěšnějším jezdcům ve vypsaných třídách a pohárech.

 Pořadatelé i jezdci zvou srdečně všechny příznivce motoristického sportu na zajímavou podívanou. Jen všechny prosí, aby při sledování závodů používali zdravý rozum, řídili se bezpodmínečně pokyny traťových pořadatelů a respektovali zakázané prostory. Přispějete tak k bezproblémovému průběhu závodů. Vstup na závody je zdarma, rovněž zdarma je na místě distribuován program celého mistrovství. Podrobnější informace, startovní listinu a další zajímavosti o Edda cupu mohou zájemnci najít na www.edda.cz/mscrdovrchu.

 

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007