aktualizováno | 27.08.2012 11:17:49 | edda | přečteno: 6640x
Pozvánka do Radotína
 

POZVÁNKA - ZAV Radotín - Zadní Kopanina, 1.9. 2012.

 

  1. září se na trati z Radotína na Zadní Kopaninu uskuteční další závod Českého mistrovství závodů automobilů do vrchu. Na této legendární trati, po které se již v šedesátých letech proháněly soutěžní posádky, později pak při Pražském rallysprintu a vyzkoušeli si ji i účastníci Rallye Praha Revival, budou závodit vrchaři poprvé. S hrdostí můžeme prohlásit, že v našem startovním poli je účastník původních ročníků Rallye Praha a Berounka. Zmíněnou legendou je Jiří Hák.

  Na trati dlouhé 3000 metrů překonají závodníci převýšení 103 metry. Z bezpečnostních důvodů bude na trati umístěn jeden retardér.

  Seriál ČM ZAV se těší velkému zájmu závodníků a jistě nejinak tomu bude i v závodě, který se koná na území hlavního města. Již nyní má promotér E. Patera přihlášky od zhruba stovky zájemců o start. Vzhledem k tomu, že závodní sezóna se pomalu, ale jistě chýlí ke konci, nemůže na startu chybět nikdo, komu jde umístění v celkové kvalifikaci a jistě nebudou chybět i zajímaví hosté. Seznam přihlášených je zde. Premiéru v ostrém závodním voze by zde měla mít prezidentská kandidátka Jana Bobošíková, soupeřem, ale i rádcem jí bude herec Roman Skamene.

  Všem zúčastněným jde o maximální bezpečnost závodníků a diváků. Pro ty budou vyhrazeny divácké prostory. K bezproblémovému průběhu závodu je bezpodmínečně nutné, aby diváci při sledování závodních vozů nezapomínali na zdravý rozum, respektovali pokyny traťových pořadatelů a nezdržovali se v zakázaných prostorech.

  Závod začne v sobotu ráno v 8 hodin první ze dvou tréninkových jízd naplánovaných na dopoledne. První závodní jízda má start naplánovaný o půl jedné, po jejím skončení následuje druhá, závěrečná závodní jízda. Na závěr celého dne dojde v prostoru depa / areál radotínské cementárny/ k dekorování vítězů všech vypsaných tříd.

  Vstup na závody a do depa je zdarma, zdarma je i na místě distribuován tištěný průvodce sezónou Českého mistrovství závodů automobilů do vrchu. Aktuální informace o závodě a další informace o ČM ZAV poskytnou webové stránky.

  Účastníci ČM ZAV srdečně zvou všechny zájemce a fanoušky automobilových závodů a přejí hezké zážitky.

 

Jarda Malík

 

 

Jarda | 03.09.2012 09:04:26
Ivoši, naopak, Eda mě platí tak dobře, že než všechny ty prachy utratím, jsem tak pět dnů nezvěstnej a pak si vůbec nic nepamatuju, takže nemám co psát!
Ivoš | 27.08.2012 13:51:34
Jardo,Jardo-nějak postrádám Tvé hodnocení jednotlivých závodů!Není čas,nebo Eda málo platí?!?
Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007