aktualizováno | 29.08.2012 16:52:56 | edda | přečteno: 5946x
Radotín - divácké tipy

  Zdejší trať vede téměř celá v CHKO a úzkém údolí. Přístup je pouze od startu či cíle / po turistické tůře i jinudy/. Start je za cementárnou u poslední haly a cíl je pod bývalou restaurací U Jirasů na Zadní Kopanině.

1. Start a první pravá - Startuje se na širokém asfaltu a nájezd do této pravoúhlé zatačky již bude v rychlosti, která nedovoluje projetí bez ubrání. Opět svou roli budou hrát studené zadní pneu. Divácké místo je velmi omezené!

2. Ostrůvek u lomu  -  Toto velmi oblíbené místo při rallysprintech, kde se scházelo až několik tisíc diváků.  Velmi přehledný úsek, jezdci přijíždí velmi rychle v pravé přes mostek a odbočují doleva k objetí ostrůvku. Jistě mnoho nás má ještě v paměti jak si tu ustlal náš matador Vladimír Liška s půjčeným Mitsubishi:-). Bohužel je to jediný úsek, kde není kvalitní asfalt / za měsíc se dělá GO celé křižovatky.../. Přístup od startu, asi 300m.

3. Pravý vracák pod cílem -  cca 100m pod cílovou zatáčkou je přehledná zatáčka / u zrcadla/, jediná, kde lze umístit divácká prostor. Nemá smysl chodit níže po trati, silnice je úzká a v bohaté vegetaci, že jinde není vidět ani celá zatáčka.

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007