15.12.2012 16:01:41 | edda | přečteno: 6427x
První TZ k Rallye Praha Revival
 

 V současné chvíli je ve startovní listině 148 posádek / již se mohou přihlásit pouze legendy/ a jedenáct náhradníků.

 

 Tentokráte pojedeme západním směrem a druhým centrem této akce bude Plzeň. Obě dvě noci budeme spát v kvalitním ****hotelu Primavera na okraji Plzně. Cena za lůžko á noc 590.- včetně snídaně! Běžná cena je tam od 1500.- výše.... Odkaz na hotel – http://www.primaverahotel.cz/.

 Zázemí opět poskytne učiliště Radotín a slavnostní start by měl být v centru Prahy, upřednostňujeme Václavské náměstí.

 Slavnostní start z centra opět v 19hod. Snažíme se o zřízení noční sprint etapy ve vojenském prostoru Brdy. Bude velmi náročná na kvalitu spolujezdce!! Hlavně orientace v noci a měření vzdálenosti! Poté by měla být noční SS na bývalém stadionu Dukly Strašice / škvárový povrch/ a přesun po hlavní silnici do Plzně.

 V sobotu bude asi 6-7 SS úseků a cíl kolem 16hod opět u stejného hotelu / hotel má 243 lůžek/.

 V neděli již pouze nejkratší cestou do Radotína se dvěma SS úseky. Zřejmě opět bude zařazena SS Strašice, tato SS by se jela zároveň také jako zkouška stálosti výkonu / tento prvek dávné historie rallyesportu bude specifikován v ZU/. Cíl se předpokládá kolem 12hodiny. Celkem asi 520km.

 Velkou pozornost věnujte stavu vašeho vozu! Tím, že vše bude kolem Plzně, budeme pod dohledem dopravní policie Plzeň. Zejména je potřeba mít v pořádku věci, které jsou okamžitě vidět, např. počet přídavných dálkových světel !!!

 Závěrem chci poděkovat účastníkům akce z tohoto regionu, kteří mi s nadšením pomáhají, jmenovitě – Vláďovi Liškovi, Jirkovi Jírovcovi, Marcelu Tučkovi, Luboši Kamenieckimu.

 

 

 

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007