aktualizováno | 01.02.2013 14:55:14 | edda | přečteno: 6644x
Rozhovor s Pavlem Maierem před sezónou
 

Rozhovor

 

Co chystáš nového???

Tak hlavně jsem po zásadním operačním zákroku, díky jemuž budu moci závodit bez brýlí, tak snad konečně uvidím jak jsou naše tratě krásné:-) Na Fordu se samozřejmě pracuje, zaměřili jsme se na odlehčovací kůru / lamináty, makralony/. Váha našeho vozu byla vůči konkurenci hrozivá...-820kg.

Co soupeři, máš nějaké info?

Koukal jsem, že je do Mostu přihlášeno kolem 14 vozů ve třídě, tak jsem zvědav na nováčky s čím vyrukují... Černým koněm třídy bude určitě skvělý pilot – Mirek Šenk, pokud to konečně vezme zodpovědně:-).

 

Prý k Vám do třídy přestupuje Pepa Srnský...?

Slyšel jsem o tom, určitě to bude velké oživení třídy, samozřejmě bude Josef aspirovat na mety nejvyšší. Počítám, že naše třída bude patřit k ozdobám seriálu:-)

 

Co Váš tým, pojede ještě někdo pravidelně?

Slibuje Honza Faubík, že již konečně bude startovat pravidelněji. Vůz již nachystán má / R5 turbo pro H-2000/. Petr Minařík bude startovat, jak mu škola umožní, tedy tak půl na půl. Ostatní pouze jednotlivé podniky.

 

S čím a kým pojedeš Revival?

Revival bych jel nejraději s naší červenou Alpinkou, ale nevím jestli pan Čepek stihne dokončit motor. Popř. bych jel s faubíkovou R5 turbo, stejně jako v prvním ročníku Berounky.

Poprvé budu mít tu čest startovat s legendou autosportu a zároveň s mým trenérem na kopcích :-)) Oldou Gottfriedem, samozřejmostí tedy bude boj o absolutní pořadí:-))

Na co se letos nejvíce těšíš?

Tak konečně vše výborně uvidím! Z čehož snad vyplývají dobré výsledky:-) Upoutal mne dlouhý Ještěd, to bych opravdu rád absolvoval. Určitě budu na konci roku spokojen, bude-li konečný result stejný jako v loni.

 

 

Zdravím všechny kamarády a naviděnou v Mostě, Pavel

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007