aktualizováno | 28.03.2013 14:09:34 | dawe | přečteno: 7293x
Krátké povídání s Milanem Zapadlem, jako pozvánka na náš Revival:-)

Jaké byly Tvé začátky v autosportu?  V autosportu jsem začínal na Motokovu v roce 1972 s vozem Š 110 Rallye.V roce 1974 jsem  byl jako zaměstnanec PZO Motokov zařazen do továrního týmu Škoda a absolvoval s ním některé soutěže ME.V 75 jsem byl už zaměstnancem AZNP Ml.Boleslav.To jsem přesedlal na Š 120 S Rallye a s ní sem absolvoval i některé soutěže MS.V roce 76 jsem si vyzkoušel okruhovou 130 RS a při treninku na Rallye Košice provedl test odolnosti první rallyové 130 RS.Rok 77 a 78 jsem už jezdil  se 130 MS a ME v rallye a na okruzích.Na konci roku 1978 jsem ukončil spolupráci s AZNP a začal se věnovat pomoci socialistickému stavebnictví.Stal jsem se členem ASK Stavby Praha a tam jsem končil se závoděním v roce 1992.

   Jak hodnotím minulé revivaly?. Co se týká revivalů ,které s Vámi jezdím, myslím si ,že jak po stránce jezdecké,společenské  i pořadatelské mají vzestupnou úroveň.

  Který revival mě nejvíce pobavil? Nejvíc mě pobavil můj první revival,proto se také rád vracím a bavím při každém dalším vystoupení.

 Kterou z legend bych rád uviděl? Legend bude na Praze tolik,že když si s každým kamarádem dám panáka,tak skončím jako další oběť metanolové aféry.

S kým a čím pojedu? Prahu pojedu s půjčenou Š 1000 MB a se svým standartním spolujezdcem Lubošem Navrátilem,protože stavba našeho superděla má "mírné "zpoždění..  

  Už se na Vás těším a snad nezmrznem i když kvalitní slivovice určitě zahřeje B-)                        naviděnou Milan

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007