aktualizováno | 09.07.2013 08:44:49 | edda | přečteno: 7271x
Poháry - aktualizace

   V sekci dokumenty jsou aktualizovaná pořadí všech pohárů po závodě v Bečově n.T.

 Junior pohár - několik předních jezdců seriálu pociťuje jak výborné juniory máme. Je samozřejmostí, že obsazují i přední místa v jednotlivých třídách. Například matador Míra Černý by mohl vyprávět. K velmi rychlému lídrovi Juniorském poháru, Lukášovi Kubíčkovi, přibyl další adept na Mírův skalp a to David Černý:-) Skvěle si vede i Pavel Baran v E2000.

 Youngtimer pohár - v čele je Václav Roll, ale o druhé místo usiluje několik vyrovnaných jezdců. Smůlu má Míra Hlavatý, neboť v H2000 je třetina jezdců oproti H+2000. A žádný Youngtimer.

 Dámský pohár - zde je stav ustálený. Jediná pravidelná účastnice Andrea Zemanová je jasně v čele. I když v neděli jí porazila Pavla Vovsová. Bohužel na častější účast nemá finance, tak jí uvidíme až v Sosnové. Ve Vrchlabí by opět měla nastoupit i Šárka Fajkošová.

Jarda M. | 09.07.2013 19:37:28
V Bečově jsem zjistil, že nám dorůstá nová generace soutěžících v pohárech, která stejně jako všechny předchozí nečte propozice :-))) a trošku tápe v hodnocení pohárů. Pro jistotu uvádím, dosažený čas nehraje žádnou roli, pořadí se tvoří podle počtu bodů, které se vypočítají podle vzorce [(t-p):t]x 100, kde t znamená počet odstartovaných ve třídě(stačí jeden start v tréninku), p je pořadí ve třídě. Kdo nechce počítat, v sekci dokumentů je tabulka, v které si podle počtu startujících ve třídě a umístění může najít a zkontrolovat své body. P.S. čas přece jen roli hraje. V případě rovnosti bodů o umístění na stupních vítězů rozhoduje lepší čas v jedné jízdě.
Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007