aktualizováno | 03.09.2013 17:30:57 | edda | přečteno: 8254x
ZAV Radotín - divácká místa

Jak jsme již avizovali, tento závod probíhá v CHKO Český kras a pohyb diváků je tudíž omezen. Pro diváky jsme připravili čtyři divácká místa. Zde je jejich popis na mapce -

Pozice A -  Depo, zde je velký stánek s občerstvením a samozřejmě možnost si prohlédnout veškeré závodní vozy

Pozice B - Start, cca 100m od depa. Jak depo, tak start budou ozvučeny s brilantním komentářem Jardy Malíka:-) Proto s rovnáním vozů mu bude pomáhat rázná Zorka Klímová / znáte ji z revivalů/!

Pozice C - DM / divácké místo/ č.1. Sto metrů za startem je pravá pravoúhlá zatáčka na širokém asfaltě. Zde ještě hrají roli studené pneu...DM je velmi omezené za svodidly vlevo.

Pozice D - DM č.2 Odbočka do lomu, je to hlavní divácké místo. Bude zde občerstvení a radar, který znáte z našich obcí. Při pražských rallysprintech zde bývalo nabito... Uvidíte rychlý příjezd přes můstek v pravé zatáčce, objetí ostrůvku odbočky a výjezd rychlou levou zatáčkou na hlavní silníci.

Pozice E - DM č.3 Pravý vracák, asi 100m pod cílem. Opět omezený divácký prostor. Pamatuji si, že jsem zde s tátou/ také jezdec/ v r. 70 sledoval rallye Berounka, ovšem nejvíc si pamatuji, že když ho to přestalo bavit, sedli jsme do auta a v protisměru RZ jeli ke startu u cementárny. Již byla tma, tak vždy když viděl kužele světel, tak do dal ke krajnici:-))) Dnes nemyslitelné:-) A to  jsme nebyli sami.....

Pozice F -  DM č.4 Cílová zatáčka, omezený výhled na výjezd ze zatáčky. Možnost prohlédnout si závodní vozy.

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007