aktualizováno | 08.12.2013 22:38:28 | edda | přečteno: 8549x
Ceremoniál k ročníku 2013 - důstojné ukončení sezóny!

   Jako přes kopírák / ceremoniál 2012/ bychom mohli napsat report z včerejšího slavnostního ukončení ročníku 2013.

   Tedy, chyběl Jarda Malík, aby Vám zde barvitě popsal průběh ceremoniálu. Večerem opět prováděl Petr Kotek a Roman Linhart.

   Po představení hostů / Oldřich Vaníček - president UAMK, Miroslav Adámek - legenda autosportu, p. Klobouček za Autobenex, Jindřich Křístek za f. Protlum, Julia Sudogan a Tomáš Čanda za IBS motorpress, Tomáš Kučera za pivovar Svijany/ začal velkolepý večer, který se nemohl nikomu nelíbit! Prostory tohoto zařízení ministerstva vnitra svou polohou a vybavením plně vyhovují našim požadavkům na důstojné ukončení ročníku.

  První část předávání cen byla ukončena první společenskou soutěží, která je u nás velmi oblíbená, tedy Zasouvání, kterou, a né poprvé, vyhrál rodinný klan Sukovců! Následovala večeře formou rautu, znovu velmi bohatá a každý si našel svoji dobrotu. My s panem Liškou jsme až v 02,30 hod zjistili jak výborný je hovězí guláš! Prostě, ani do ukončení akce se nestihlo vše sníst!

  Po skončení druhé části předávání cen se ještě několikrát soutěžilo o hodnotné ceny! Zde bych připomenul alespoň dvě. 

  Velmi hezká byla vědomostní soutěž pro legendy českého autosportu. Učastníci soutěžili v poznávání hlášek a písniček z klasických českých filmů a pohádek. Tři nejlepší se podělili o mnoho cen od našich partnerů. Jsem velmi hrdý na bohatou účast přátel, kteří se zapsali do historie našeho autosportu, musím je zde všechny zmínit! Tedy, pozváni byli na pódium - Míra Adámek, Oldřich Gottfried, Tomáš Fuchs, Vladimír Liška, Eva Suková, Antoním Muzikant, Jiří Bažata, Ivo Král, Josef Stočes, Robert Pecina a samozřejmě Jirka Hák.

   Druhou soutěží, kterou bych rád zmínil, byla soutěž, kterou vymyslel Petr Kotek. Úkolem soutěžících bylo složit během večera báseň na téma - Proč právě já bych měl vyhrát kvalitní dětskou autosedačku, kterou věnoval partner večera, firma Chicco. K mému podivu se sešlo mnoho básniček, že jsme je nebyli schopni ani spočítat???..... "Odborná komise" vybrala tři nejlepší básně, které naše dámy, které jsem sám v publiku osobně vybral, a které patří k inventáři seriálu, recitovaly a vysloužily si ovace publika! Zde musím připomenout, že několik básní je veřejně nepublikovatelných.... Ovšem všechny jsme si uložili do archívu seriálu:-)).Vítěze určilo hlasování publika - nejvíce hlasů dostala báseň paní Sukové !

  Poté se již naplno rozjela volná zábava, která ve skvělé náladě pokračovala až do ranních hodin... Oficiálně jsme skončili v 3,30 hod, ovšem asi desítka nezničitelných pokračovala v plodné diskusi u baru, který tentokrát vyšel plně vstříc požadavkům našich hostů a tudíž nebylo potřeba vylomit dveře a vybrat bar.... tím se dostávám i k poslední pozitivní informaci, tentokrát jsem nemusel v neděli ráno nic závažného žehlit....

   Ročník 2013 jsme tedy důstojně ukončili a rozcházeli jsme se s přáním hezkých vánočních svátků a naviděnou v Mostě!

 

Edda | 09.12.2013 19:36:42
Fotografie z ceremoniálu od Zdendy Tichého již ve fotogalerii!
Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007