aktualizováno | 19.12.2013 09:36:22 | edda | přečteno: 8176x
Novinky k RPR 2014!

Info k RPR memoriál Dalibora Janka

  RPR 2014 pomalu, ale jistě získává konečnou podobu. V ročníku 2014 Vám budou před startem přiděleny pouze trestné body za rok začátku výroby vozu, ale již ne za datum narození řidiče. Jak jsme již avizovali, po odjezdu z Radotína bude první SS úsek na parkovišti dostihového areálu Velká Chuchle. Délka SS je 1200m a povrch je beton a asfalt.

  Po slavnostním startu na Václavském náměstí se trochu projedeme starou Prahou:-), když už není VP Brdy... Noční SS na ploché dráze ve Slaném měří také asi 1200m. Jsou to dvě a půl kola a cca 400m výjezd ke stopce. Celé na šotolině bez výmolů.

  Jelikož Teplice budou naším domovem po oba víkendové dny, požádali jsme o spolupráci pana primátora Kuberu. Tento sympatický senátor přislíbil osobní účast minimálně na večerním příjezdu v pátek do Teplic, který by měl míti také slavnostní ráz, s komentovaným doprovodem, a cíl páteční etapy bude zřejmě na náměstí před radnicí, kteřé mnozí z Vás pamatují z dob Rallye Teplice / ovšem jestli to náměstí po úpravách poznáte:-)/.

  Na sobotu bychom Vás rádi zavedli na silničky bývalých rychlostních zkoušek Rallye Teplice, otázkou je, jak to bude se sněhem, místní mne varují....Ale my už přeci zkušenosti se sněhem již máme:-))...

  Sobotní SS jsou stále ještě v jednání. Jistý je plochodrážní stadion Chabařovice, délka cca 1400m 90% šotolina a 10% asfalt. Je zde také příjemná hospůdka na občerstvení! A také jedna SS na zcela nové krajině v prostoru Bíliny - Rekultivace Radovesice. A to díky vstřícnému postoji Severočeských dolů a.s.

  Závěrem bych rád poděkoval za spolupráci Josefovi Sítníkovi, Jirkovi Paterovi  a Zděnkovi Černému.

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007