aktualizováno | 27.12.2013 08:31:07 | edda | přečteno: 8108x
4x od řídi - díl šestnáctý, Marek Zikán
 
1.Marku, co Tebe přivedlo k závodům???
 Už od malička jsem blázen do aut a všeho co se kolem nich točí. Silná a rychlá auta byla vždy mojí krevní skupinou proto byla jen otázka času než jsem se dostal na závodní dráhu a začal ohrožovat okolí. Původně jsme se s Robertem Kacálkem chtěli zaměřit na závody v Driftech
ke kterým jsme se ani nedostali protože se konal zavod do vrchu v Berouně který máme za humny a uchvátilo nás to.

2.Ve třídě E+2000 závodíš s Audi S8 která již doznala značných úprav a hodně jsi jí porychlil, jaký vývoj ještě plánuješ??

 V této chvili mám v plánu ji prodat protoze konkurence sílí a mé Audi už dochází dech.Pokud Audi neprodám, pojedu s ni pár závodů ve kterých bych se rád udržel na silnici a né pořád objímal svodidla. Momentálně připravuji jiný vůz, a to Fiat Coupe 20v Turbo, který už teď je naladěn na 360 ps a výkon poroste dál.
3.Neláká Tě jiná třída, případně jiné motoristické disciplíny???


 Pořád pokukuji po třídě H+2000, do které jsem i pár aut nakoupil ale zase prodal. Rád se jezdím koukat i na jiné motoristické disciplíny, jako je třeba Rally a závody Dragsterů u kterých miluji řev V8 motoru a jejich výkony.

4.Co příští rok???

 Vyseru se na to. Ne,dělám si srandu, v plánu mám zlepšit své jezdecké schopnosti, vylepšovat techniku a konečně už zůstat u jednoho závodního vozu což se mi do teď nepodařilo.

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007